tatuJa még egy dolog.
Én a munkahelyemen tudok csak ezeknek a Linuxos dolgoknak utána nézni, portás vagyok az a dolgom, hogy az időm nagy részében üljek a fülkében, kulcsokat adogassak ki. A gépezés mértékkel megengedett (főleg, hogy állandó éjszakás vagyok) inkább gépezem, mint TV-zem. Ott sajnos Windowsos gép van, ami a kisebbik baj. A nagyobbik az az, hogy egy 1,7-es Celeron van benne és 256 Mb RAM, az felejtős ezekre az új disztrókra. Próbálkoztam, kértem a rendszergazdától egy másik vinyót, és Debian 6-ot tettem rá, nem is volt olyan rossz, de egyszer egy kicsúszott internet kábel és a kollégám hozzá nem értése miatt sajnos veszekedés lett és megkértek, hogy ne mókoljak azzal a géppel.
Magyarul ott utána nézek (ami alapból 3-4szer annyi idő, mint egy átlagosan gyors gépen), hazajövök és itt gyorsan kipróbálom, de utána megyek a dolgomra, mert nem érek rá egész nap Linuxozni.
Ez is oka annak, hogy sokat kérdezek. Aki meg úgy gondolja, hogy ez nem ingyen tanfolyam, az meg ne használjon olyan dolgokat, amikért nem muszáj pénzt adni, mert nem méltó arra.