Kendek teferencNem egészen, de nem élő link ott van a 64 bites binárisokhoz, úgyhogy csak dolgoznak rajta.
LWjuniOr teferencNekem a szoftverközpontban ott van, hogy Steam (64bit). Azt dobja ki elsőre, ha beírom, hogy steam...
Ritana Elérhető a steam-en keresztül olyan játék, amiben nem kell lőni vagy vezetni? Ja és olyan, ami ingyenes is... :)
hepaly RitanaIgaz nem ingyenes, (demó ingyen kipróbálható) de szerintem megéri az árát: world of goo :)
aka RitanaA Team Fortress 2-ben nem feltétlenül kell lőni. Lehet ütni is, vagy hátbakéselni! :D És ingyenes is.
fradi81 RitanaNálam ma jelent meg az újabb verzió a Mint frissítéskezelőjében, előtte viszont még a deb csomagot telepítettem. Tégy úgy te is ha máshogy nem megy. http://store.steampowered.com/about/
Kendek RitanaAkkor könnyen lehet, hogy csak Ubuntu alatt jelenik meg. Mondjuk nálam is úgy viselkedik, hogy beírom a keresőbe, kiad pár találatot, majd 1-2 másodperc múlva villan egyet és bedobja a Steamet is.
aka femarkTeam Fortress 2 játékban kapod meg, mint anno a Macintosh-ról belépők az iPhone fülhallgatókat. Vagyis egy játékbeli tárgy, nem fizikai cucc. Bár, ha nagy lesz rá majd a kereslet hónapok múlva, valódi pénzt is érhet a ritkasága miatt.
Ritana akaSzuper! Akkor inkább így kérdezem: van olyan ingyenes játék, amiben nincs vér és benzin...? :) Szerk: Mint például a COGS! Fent van a Steam listájában! :D
Marcus15 Nem mondhatnám hogy milyen jóra fejlesztették, szinte minden hiba megmaradt: Induláskor kiírja hogy nem aktuális verzió pedig előtte frisítette magát, Big Picture modban kiírta hogy tegyem fel a 13.2 drivert ami csak béta nemtudom miért azt veszik alapul( biztos hogy sok legyen a gond meg "hogy tüntessem el a vízjelet" topic) de ezután se indult el hanem szoks szerint csak leált a Steam szóval ezen még dolgozni kellet volna mielőtt kiadják :( de sebaj minden más megy
GreatZoltan Marcus15Hy! Én feltettem a 13.2 driver-t, de utána is követelte rajtam a 13.2 driver-t! És erre hivatkozva felkínálta, hogy bezárom a steam-et vagy tegye meg magától :-D Szóval igen vagy igen? Vagy már a 13.4-et... nem tudom, késő este volt.