csorba342 Sziasztok! Az a problémám hogy 12.10 alatt szeretném telepíteni a adott nyomtatót és a nyomtatók felvételénél felismeri de nem tudja telepíteni.és az mondja hogy jelezzem hibának mert ezt tudnia kellene. Hol tudom ezt jelezni? Vagy tudtok esetleg megoldást rá?Ha kérhetném részletesen mert nagyon kezdő vagyok.
csuhas32 Epson-hoz az Avasys oldaláról lehetett meghajtókat letölteni. Úgy látom ez sajnos már múltidő. Az oldal tovább irányított IDE. Beütöttem a nyomtatód típusát, és adott találatot, van i386- os és amd64-es deb csomag is. Remélem ez megoldja a problémádat.
csorba342 csuhas32Köszönöm. már jártam ezen az oldalon és nekem nem dob ki semmit 0 találat de bármelyikhez kérek nem ad ki semmit se "xp" se "win 7" semmire.
csuhas32 csorba342Kidobja az, csak nem a Linuxot kell változtatni, hanem a másik keresési feltételt sx125-re. ;-) A szkenner driver megjelenésének időpontját nyilván elírták, vagy kicsit előre dolgoznak, de ez nekünk most nem lényeges.
Antitalentum csorba342Hallgass Csuhás úrra, most telepítettem nevezett nyomtatót és szkennert a belinkelt oldalról. Linux Mint 13-ason hibátlanul működik mindkét funkció.
htcstefanus Üdvözlet! Van nekem egy Epson sx125 ös nyomtatóm. Ez tökéletesen működik ha az USB-t használom. Szert tettem egy HP jetdirect 175x re. Ez egy hálózati vezérlő. Ezt össze tudtam hozni hogy tudok nyomtatni wifin illetve hálózai kábeleni is. Sajnos azt már nem tudom hogy hogy is lehetne azt is megcsinálni hogy scannelni is tudjak helyi hálózaton. Ha van valakinek ötlete szeretettel várom! Köszönet!
htcstefanus sömikeIgen... Sajnos nem látja a scanner-t. USB-n viszont megy. Be lehet állítani ugy hogy helyi hálón is menjen?
trt htcstefanusBár nem ubuntus leírás, de meg lehet próbálni (Network scanning): https://wiki.archlinux.org/index.php/sane