KendekIgen, de akkor nem lehetne hisztiző topikokat nyitni hetente. Mindenki aki itt a fórumon lófrál, elég felnőtt ahhoz, hogy eldöntse, hogy milyen funkciók szükségesek neki a program használatakor. Ha ezeket mind a kettő tudja, akkor válassza azt, amelyik szimpatikus. Ha csak az egyik tudja, akkor azt kell választani. Ha fizetős, akkor ki kell fizetni az árát. Meg kell fizetni a plusz funkciókat. Ez ilyen egyszerű. Ami jobb, többet tud, és arra pluszra szükségem is van, azt kell megvenni és használni, mert hosszútávon megtérül a befektetés.
De milyen nevetséges lenne, ha csak egy olcsóbb kocsira futja, de nekiállok követelni a gyártótól, hogy miért nem úgy néz ki a másik márka luxus változata, meg egyébként is, miért nem a kormányon van a rádió hangosítása, mikor egy másikon ott van.
Mi az, hogy nekem le kell nyúlnom a váltáskor középre, mikor a régi Trabantomon nem ott volt. Én azt szoktam meg és nem is akarom megszokni a másikat.
Ki lehet próbálni.
Ha olyat akar, vegye meg, használja. De az, hogy azt megvenni nem akarja, de a gyártsanak neki pont olyat, és még ingyen legyen, azért túlzás.
Hiszti.