Htibi rapfenEgyikőtök se kapott. :-) Azért néha egyéb elfoglaltságaim is vannak. :-) Viszont megkapjátok (ha el nem felejtem :-D).
markcarver rapfenIlletve update hiszen mint említettem nem az 1.9es CrunchBang Grubot akarom használni. :)
csuhas32 UBUNTU 12.04+ Google Chrome "Nem sikerült a Shockwave Flash betöltése" Ubuntu 12.04 + Google Chrome „Nem sikerült a Shockwave Flash betöltése”
csuhas32 További illesztő programok További illesztőprogramok (Igazolásként egy régi – az interneten talált – képet hoznék. [A felhasználónévről rájöttem, hogy ki követhette el! :-D)
csuhas32 Lassú internet - Megoldás Hasogatás gyanús, úgyhogy inkább csak pontversenyen kívüli kérdés: Már úgy megszoktam, hogy [Megoldva], nem lehetne kicserélni? Akkor persze a kötőjel sem kell.
csuhas32 Kde 4.10 screen lock Kubuntu 12.04-en [ Colibri megoldva] KDE és a Colibri előtt van egy felesleges szóköz.
madlybad rapfenHiba vadaszok :P igy olyan az erzesem mintha sajat titkarnom lenne aki az iromanyaimat atnezi es kijavitja...de igy a hejes hogy a helyes a helyes :)