csuhas32 Kde 4.10 screen lock Kubuntu 12.04-en [ Colibri megoldva] KDE és a Colibri előtt van egy felesleges szóköz.
madlybad rapfenHiba vadaszok :P igy olyan az erzesem mintha sajat titkarnom lenne aki az iromanyaimat atnezi es kijavitja...de igy a hejes hogy a helyes a helyes :)
csuhas32 HtibiEsküszöm valamilyen halra tippeltem volna! Keszeg; amur; harcsa; ponty... Vagy az utóbbinak a rövid farkú változata, úgy híjják népiesen: pont! :-D
rapfen csuhas32:-D (Vagy rapfen) Egyébként melyik a helyes: Mi jár annak akinek igaza van? A szája. Mije jár annak kinek igaza van? A szája. Mert én csomót leltem a kákán.
Htibi rapfenCsomó a kákán. Nem jó a mije, mert pont a kétértelműség a lényeg. Van egy másik változat is: Mit kap az, akinek igaza van? Monoklit a szeme alá!
csuhas32 Az előbbi analógiájára: LibreOffice: Writer – a stílus nem változik A kettőspont nem kell, a kötőjel utáni első betű esetleg lehet nagy is. *Szerk.: Lehet, hogy a stílus elbírna egy idézőjelet, vagyis kettőt, merthogy ezek párban járnak.