tundra easyriderSzerintem hagyd az archot csak gondod lesz vele ha már arch alapu akkor manjaro vagy cinnarch.De a legjobb amit mooattyi ajánlot debian lesz a neked valo felrakni könnyü keveset eszik és gyors meghát stabil mint állat.
easyrider mooattyiHálás köszönetem mindenkinek Természetesen kipróbálom az "arch" versiókat meg a "debiant" is. Most egy ideig nyugtotok lesz tölem,de még jelentkezem. :-))) Mindenkinek kellemes Husvétot kívánok!
giorgio hungrieJók ezek az előre összerakott cuccok, de az Arch azért jó, mert azt te rakod össze, és ha van valami problémád netán, akkor esetlegesen emlékszel, hogy mit csináltál, és gyorsabban tudod javítani.
giorgio jarfa007Talán nem tud olvasni a kezdő kolléga? Ismerek olyat, aki Gentooval kezdte, és azért a Gentoo nem Arch! :) Az Archnak nem csak a pacman és a sebesség az előnye, hanem a kivállóan karbantartott wiki is!
jarfa007 giorgioNem vitatom az erősségeit, de egy teljesen kezdőnek akkor is destruktív olyan terjesztést ajánlani, ahol akár egy parancssorral is többet kell beállítani mint egy bármilyen ubuntunál vagy mintnénl, stb.
easyrider jarfa007Sziasztok Végre eljutottam a Manjaro Cinnamon telepítéséig.A linkek tényleg nagyon jók,köszönöm. A telepítés leírása kiválló!El is kezdtem. Bootolás a dvd-röl--->nyelv kiválasztása--->klaviatúra kiválasztása--->start manjaro non free Innen aztán vége.Elkezd szektorokat számlálni és minden error bárhova nézek. A végén pedig valami parancsot kellene beadnom a "root J#" után. Ennyi a telepítés.Hiába kerestem a googleban választ erre ,semmit nem találtam. Ha valakinek lenne valami ötlete,kérem segítsen. KÖSZÖNÖM