Szia!
Lenne egy kérdésem. Egy videokártyával bohóckodtam délután, mielőtt nekiálltam csináltam egy visszaállítási pontot. Aztán kínlódtam egy kicsit, majd fogtam és visszaállítottam az előzőleg készített pontra. Minden szépen működik, csak belenéztem a /var/log-ba, és nem találok több mindent.
/var/log/dpkg.log: Hiba a(z) „/var/log/dpkg.log” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/alternatives.log: Hiba a(z) „/var/log/alternatives.log” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/kern.log.1: Hiba a(z) „/var/log/kern.log.1” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/apport.log: Hiba a(z) „/var/log/apport.log” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/dpkg.log.1: Hiba a(z) „/var/log/dpkg.log.1” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/jockey.log: Hiba a(z) „/var/log/jockey.log” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/alternatives.log.1: Hiba a(z) „/var/log/alternatives.log.1” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/jockey.log.1: Hiba a(z) „/var/log/jockey.log.1” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/pm-powersave.log.1: Hiba a(z) „/var/log/pm-powersave.log.1” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/syslog.1: Hiba a(z) „/var/log/syslog.1” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/fontconfig.log: Hiba a(z) „/var/log/fontconfig.log” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/boot: Hiba a(z) „/var/log/boot” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/apport.log.1: Hiba a(z) „/var/log/apport.log.1” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/auth.log.1: Hiba a(z) „/var/log/auth.log.1” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
/var/log/pycentral.log: Hiba a(z) „/var/log/pycentral.log” fájl információinak lekérésekor: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
A /var/log/apt például tök üres. Ez teljesen normális visszaállítás után? Sose néztem még közvetlen utána.
A 0.7.4.103 GTK+ van fenn 12.04-en.