morc tundraTelepítés: PPA1 : ppa:gnome3-team/gnome3 Other parts of GNOME 3.8 are available in the https://launchpad.net/~gnome3-team/+archive/gnome3-staging PPA2: ppa:gnome3-team/gnome3-staging Ha ezeket feltetted akkor lesz a gnome 3.8!
tundra morcSikerült a frissités 3.8-ra legallábis eszt irta ki a frissitéskezelö minden gnome 3.8 az ikonok a gnome shell minden ha synapticbol rakom fel a gnome classicot akkor ott van de ugyan ugy néz ki mint a 3.6-os nem ugy mint ahogy a gnome 3.8-as esz nem tudom hogy miért pedig a verzio szerint 3.8-as.
berciXcore morcA staging talán nem kellene. Abban csak olyan csomag van, amik lerághatják a lábadat álmodban.
Kimarite tundraAlt + F2 gnome-shell r Futtatás vagy terminal: gnome-shell -- replace (lehet, hogy ez is kell: sudo apt-get dist-upgrade vagyis még ezek is nagyjából ... : sudo apt-get install gnome-shell gnome-session gnome-session-bin és még lehet más is, például a Nautilusnak is frissülnie kéne > dist-upgrade a megoldás)
nightwalker A gnome 3 ppa-ban egy csomó csomag még nem 3.8.Szerintem érdemes megvárni a végleges ubuntu gnome 13.04-et.Addigra biztos mind 3.8-lesz.
Kimarite nightwalkerA debian experimental-ban is nagyjából a gnome-shell csomag 3.8, a többi eléggé régebbi ... a PPA-t nem néztem miből készül, csak sejtésem volt (amit most nem ellenőrzök, idő hiányában, mert ez egy közlés és nem összehasonlítás valójában). :) A kérdező visszajelzéseit hiányolom, kíváncsi lennék a javasolt parancsok kimenetire.
tundra KimariteAzért nem irtam eddig mert elég elfoglalt voltam meg már leszedtem a ubuntu gnome 13.04-et meg se probáltam amit irtál mert elég sok más gond is volt vele pl:szoftverközpont el se indult ezernyi belsö hiba még a frissités elött is tele volt buggal legalábbis nálam most a scientific linux 6.4-et probálgatom van egy kisérletezös asztali gépem azon probálgatom az épp megtetszö rendszereket ha épp van egy kis szabadidöm.
Kimarite tundraHa kijön, akkor lesz benne minden gondolom, már három hét sincsen. A parancsokat érdemes elraktározni. Jó lett volna tudni, persze mit mondanak :).
Taki22 Hello mindenkinek,most raktam fel a 13.04 et Samsung laptopra,2 hettel ezelott volt fent rajta,tudtam is telepiteni a gnome classicot,de most hogy megis visszatertem mar ne,eltavolitottak?megmondom oszinten nekem a gnome classic a favorit
Kimarite Taki22sudo apt-get install gnome-session-fallback De ez csak a Gnome3.6-al működik, http://askubuntu.com/questions/279001/does-ubuntu-gnome-13-04-contain-gnome-classic-session mert a Gnome3.8-ba bele van integrálva: http://www.webupd8.org/2013/02/a-quick-look-at-new-gnome-classic.html Valamint ->
Taki22 KimariteLatom tenyleg bele van integralva,en a jol megszokott gnome feluletet szeretem,az van a gepemen is,visszaraktam a 12.04 et
nadiagi Kimariteszia Kimarite, megnyitottam az általad ajánlott "Valamint ->" oldalt. a leírás alábbi részénél elakadtam: Panel menü elérése: Alt+Windowsgomb+Jobb egérgomb // itt mit kell kiválasztani, mert olyan h "Parancsikon létrehozása" nincs Parancsikon létrehozása: gnome-desktop-item-edit --create-new ~/Asztal // hova kell beírni, mert a terminálba beírva azt írja ki h nincs ilyen file v ikon. Előre is köszi a segítséget.
Kendek nightwalkerAttól függ, hogy minek a 12.04-es kiadására gondolsz. Az Ubuntu alapból Unity-t szállít, igen, de pl. a Kubuntu az a KDE felületét.