bendeguze Figy a sorsa vagy kuka vagy nálam müködésbe helyezés. Jobb ez így mint sehogy. Op-rendszert pls. Valami csak akad nekik is :)
a mester bendeguzecsemegézz http://distrowatch.com/search.php?ostype=Linux&category=Old+Computers&origin=All&basedon=All¬basedon=None&desktop=All&architecture=All&status=Active
fradi81 Jó ez a gép, lehet rajta gyakorolni a terminál parancsokat, másra nem, flash? :) P4 a legalja amire még talán érdemes linuxot rakni.
majtee fradi81AT386SX 40MHz laptopomat napokban is használtam, eepromot írok vele freeDos - Volkov Commander, LPT1 porton Eeprommer. Akksi helyett barkács tápról megy. Intel P3/500MHz - 256MB ramos spájzolt gépemet SuSE9.0 Linux-szal most is be tudom indítani. P2-re Win95-98 való, ha tényleg van 512MB ramja, tán még eldöcög rajta az XP is. Kísérletként P@xtreme -t felteheted. Levelezés, szövegszerkesztés talán böngészés elmegy rajta, de flash az tényleg izgalmas lenne...
bendeguze a mesterCsak azért kérdeztem mint kezdő. Mert azt mondták régi gépeken is megy a linux és gondoltam apuppy linux vagy ezek azért ezeken i selmennek, de ok elhiszem.
rapfen a mesterMert ti nem érzitek át benne a kihívást. A megoldás megtalálásának a felemelő érzését, ami ilyenkor betölti a testet, lelket. :-)
a mester bendeguze300 MHz-es Geode (~P1) gépeken 64MB memóriával használok régi Puppyt. Bejön grafikus felülettel is, de igazából csak arra vannak, hogy lógjon a drót végén egy pingelhető IP-cím. Igen, megy rajtuk a Linux. De nem a 2013-as igények kielégítésére való linuksz, hanem egy jelentősen kiherélt rendszert tudsz rajtuk próbálgatni. De igen, a mondat igaz: a linuksz megy rajtuk.
a mester rapfenAmire használom, torrent,geary mail,internet (opera browser), csevegő , vlc, libreoffice,flash,java 7 oracle. => Ezeket szeretném ha futnának rajta v. ezeket mind tudó más progik :). Gyorsan kiderül.
Marcus15 Puppy linux Egyértelmű :) De pentium kettesnél a Flash ről meg javáról inkább letennék a helydbe nem túlságosan élvezetes lessz a használatuk:)
bendeguze Okés. Suse linuxot nem ismerem. Puppyt egyszer próbáltam akkor azzal majd próbálkozom. Kösz mindenkinek az infót. Így legalább nem rakok rá ubuntut tudom :D. Akkor ezt lezárom. Kösz mindenkinek. Szép esőmentes napot mindenkinek!