sumo noorberttSemennyi. A shipitről rendelt ubuntu telepítőlemezek teljesen ingyenesek. Nekem ez lesz a negyedik rendelésem tőlük (disztrónként mindig rendelek) és a lemezek mindig időben és hiánytalanul megérkeztek eddig:) Persze ingyen.
Surmi sumoAzt szeretném kérdezni, hogy a "nyomtatványt" teljesen magyarul is ki lehet tölteni? :D Szeretnék biztosra menni ez ügyben :)
Epidemic Köszi az infót! Én is többet szoktam rendelni, hátha valakit megtudok győzni róla, hogy legalább próbálja ki. Eddig egy párat mindíg sikerült elosztogatni;)
younfox Mikor a 7.10-et rendeltem kb 4 hét alatt itt volt. Csodálkoztam is, ebből is rendelek...de nem zavar ha csak a 10. héten jön meg... :)
Ulysses fireman.flashA "hivatalos" Ubuntu változatok (Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu) ingyen rendelhetőek a ShipIt segítségével.
jjozsi lehet már irtátok csak elsiklottam felette, angol v magyar verziórol van szó? ha magyar rendelek énis:)
zsolnaigabesz jjozsiEz ugyanaz az Ubuntu CD, mint amit letöltenél ISO formátumba és kiirnád, csak ez annyival másabb hogy eredeti/ gyári lemez. :) Rengeteg nyelv választható telepítésnél, köztük a magyar is! :) Nyugodtan megrendelheted!
zsolnaigabesz Amúgy én már tegnap megrendeltem Ubuntut és a Kubuntut is. :) Tegnap pont megelőzött kiri a blogírással, ha nem ő írta volna meg akkor én irtam volna. :) De nembaj! Jó így is! Köszönjük hogy bejelentetted! :)
kiri zsolnaigabeszez a jó az egész közösségben: ha nem én, akkor valaki más, de valaki mindig megcsinálja. :D