MiZY a telefonszamnak mennyire kell a valosagot fednie? fognak rajta keresni, vagy lehet kamu szamot is beirni?
Arensis Sziasztok! Már jó párszor rendeltem mindig az új verziót. Szeretnék én is előrendelni de amikor belépek azt írja ki hogy ship it currenty closed :S Ezt nem egészen értem nektek hogy sikerült? üdv.
Sevoir Arensismivel ez egy nagyon régi bejegyzés... most éppen átállás van : Jaunty -> Karmic... türelmesen várj
d.r.i. Sevoir:))) ...azért marha jó lenne hardy - ból rendelni, de ez már nem fog összejönni :(( Nincs valakinek egy felesleges eredeti? Megüzleteljük :))
pnem Sziasztok! Nekem ezt írja ki: You have already received our maximum number of allowed shipments. Please download the CD image and record it yourself. Akkor most én nem rendelhetek? :(
berciXcore pnemVárjátok meg a hivatalos bejelentést, hogy akkor tényleg rendelhető a cucc. Addig úgysem lesz az, amíg be nem jelentik.
Vadkutya berciXcoreNekem is kéne egy zsír eredeti 8.04.3Lts lemez ! Ha valakinek van az adhatna nekem is egyet :) Adok érte cserébe nem tudom mit ?! Köszi !