(bocs, ha már valaki írt hasonlókat, de most nincs időm átnyálazni mind)
Én szerettem egy kattintással navigálni a Nautilusban. Most nem igazán találtam semmiféle beállítási lehetőséget. Máshová rakták, vagy kivették? Az osztott mód is hiányzik, de már írták fentebb, hogy nincs benne.
Kicsit mintha szőrösebbek lennének a betűk, lehetséges, vagy csak az új ikonok meg a korábbihoz képest módosított kinézet miatt tűnik úgy? A régebbi Unity összhatás szerintem szebb volt.
Amikor a beépített nVidiA driver mellett van 3 másik zárt meghajtó, akkor melyiket kell választani, ha első benyomásra nem érzékelek különbséget?
Az elején a bejelentkezési képernyő Ubuntu logója a zárt meghajtó telepítése után írógép betűtípusú és el van tolódva egy ujjnyival balra a lilás háttér, a jelszó beírásnál helyre áll a rend. Nem létfontosságú hiba, ha nem két kattintás a javítása nem is foglalkozom vele, de azért jó lenne, ha gyönyörködhetnék az Ubi logóban. A 10.04-nél sem sikerült 1400x900-as felbontásút csinálni, mert akkor már csíkos lett a lila háttér. 1024x768 a max amit enged, bár így kicsit széthúzott a logó a széles kijelzőn.
Az indító intelligens elrejtése továbbra sem tartozék. :(
Egyébiránt gyorsabb a korábbi Unity változatoknál.
Intel P4 3.4 GHz
2 GB DDR1
nVidia Geforce 6200
20 GB Maxtor HD