fikusz"A napokban vettem egy SONY xperia P telefont ami MTP protokollal kapcsolódik az usb-n. Amikor rádugom a gépre, olyan mintha nem is lenne rajta az usb-n. Remélem valakinek van rá valami egyszerű ötlete megoldani ezt."
Anyámnak SE W595-se van, nővéremnek, Xperia X10 Mini Pro-ja. Csak úgy tudtam csatlakoztatni, hogy nem telefon módot választottam a telefonon, hanem adattárolás módot, újraindul a telefon, így a telefon memóriáját és a phone card-ot is látja. Ha le akarom választani, akkor is újraindul és akkor húzható le. Máshogy nem ment, és a gugliban se nagyon találtam angol fórumokon sem más megoldást. Ezért nem szeretem a Sony-t, vagy Sony-Ericsson-t, mert egyedül asszem ők oldották így meg. Nekem amikor még működött a HTC HD2-m, akkor csak rádugtam, kérdezte csatlakoztatom az usb-t? Igen és már fenn is volt. Ráadásul, amikor nővérem telójáról akartam valamit átrakni a gépre, akkor utána azt mondta, hogy eltűntek a lejátszási listái :S :)
Itt talán találhatsz valami okosságot rá, ha nem okoz gondot az angol. Lehet átnyálazom én is, hátha kitaláltak már valait az MTP-re.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574551