torosAz érdemek "osztása, jutalmazása, dícséret" stb.. teljesen jó ötlet. Jó lenne, sokan megérdemelnének hasonló "elismerést", még ha nem is ezért teszik amit tesznek, és e nélkül is gondolom tovább tennék a dolgokat, hitből, szeretetből, ki-ki más okból! Én személy szerint hálás vagyok mindenkinek aki tesz az oldalért, úgy általában a Linuxért! Nagy segítség hogy sokakat ide irányíthatok, és még panaszos visszajelzést soha nem kaptam senkitől, semmilyen formában! Csak pozitív visszhangal találkoztam, és pont ma dicsérte egy általam az oldalra irányított ismerősöm a közösségi szellemet!!! Amit egyre többen(2-3) kritizálnak!
Viszont egyre szomorodom is! bevallom egyre kevésbé van kedvem már "segíteni" itt az oldalon. Hozzászólni, esetlegesen véleményt nyílvánítani, uram bocsá egy jóízűt beszélgetni..
Miért? Mert zavar néhány emberke rendkívűl inkorrekt, kritizáló,hagy ne soroljam tovább magatartása!
Emberek vagyunk, nem vagyunk egyformák, ez rendben is van így. De hogy valaki hetek hónapok óta nem veszi észre magát az már a szánalmason túl felháborító is!
Igen. ki merem mondani: Undorító hogy azt látom lassan minden héten, és velem együtt egyre többen, (kezdők, először ide tévedők is)hogy megy az értelmetlen vita, hogy sokan probáljuk, probálják 1-2 embernek megmagyarázni hogy talán mégsem úgy vannak jól a dolgok ahogy ő, ők látják!
Persze lehetne ezzel, velük nem foglalkozni. talán megoldás is lenne. De szerintem kezdi az oldal jóhírét az értelmetlen állandó vitatkozás erősen rombolni!
Furcsa valakinek arról beszélni, mesélni hogy linux, meg közösség, meg összetartás, meg hasonlók. Aztán meg magyarázkodni hogy: Jaa, vele velük ne foglalkozz, miegymás.
És igen, ha van aki megérdemli a megbecsülést, elismerést, tiszteletet. azt bármilyen formában is de szerintem "jutalmazni" kellene! De pontosan ugyan ezt gondolom a másik oldalról is!
És igen szota, mielőtt megkérdeznéd. Főként rád gondolok! Az értelmetlen blogjaidra: Hogy még van képed utólag kimagyarázni hogy te mit és mit nem, meg hogy te nem úgy gondoltad, stb..
Hogy a bűbánatba lehet azt még értelmezni hogy az olaszok oldalán a számláló másodpercet is számol a miénk meg nem??? Nem tűnik fel hogy ezek szerint csak te tudod másként értelmezni. Nem tűnik fel hogy minden megnyilvánolásod után vita van? És mindíg te maradsz kissebbségben? Miért kell ezt így állandóan csináálni? Adj választ kérlek!! nem lenne jobb ha újra esetleg cikket írnál és ahoz gratulálhatnánk? Én tényleg szépen megkérlek arra hogy alkalmazkodj a többséghez, és légy hasznos tagja a csapatnak, közösségnek!