peterh Mert tényleg nem értek hozzá, megkérdem. Nem lehet véletlen lekérdezéseket generálni, területekre? Nekem a kezembe nyomták a routert és közölték, belépés: admin jelszó: nincs. Amíg szolgáltatót nem váltottam úgy is maradt.
a mester peterhA jelszókezelésed korrekt. Véletlen lekérdezések: igen. Terminált indítasz, és ping 1.2.3.4 -c 1 ping 5.6.7.8 -c 1 És ezt 2^32-szer.
jthunter a mesterLeírása alapján be is jutott jópár eszközbe, kb mint kés a vajba, aztán egy központi szerverre küldte a cuccot. A tanulmányban még az is szerepel amúgy, hogy nem is számított ennyi adatra, így módosítania kellett a programon.
jthunter a mesterJóhát, többnyire sima, ismétlődő szakaszokat tartalmazó szöveg, az elég jól tömöríthető. :)
jthunter Csak azt nem értem, hogy miért az van ott, hogy "publikálta a napokban", amikor már 3 hónapja láttam ezt a tanulmányt. Btw nem kifejezetten személyi számítógépekről van benne szó.
a mester jthunterSzervezzünk rá adatbázist: melyik cím mikor válaszolt. A mikor persze folyamatosan bővül.
pinget a mester/8 a munkahelyi háló? egyébként erre az nmap jobb szerintem. sima /24: Nmap done: 256 IP addresses (11 hosts up) scanned in 2.96 seconds
pinget X-PadavanMiért, ha egy sima futtatható állományt felmásolok a gépre, akkor szerinted azt nem lehet futtatni?
jthunter X-PadavanSzerintem nem hihetetlen, hogy ennyi gép válaszolt egy pingre. Az, hogy mit tudom én, pár százezer gépbe sikerült 1234-es és társai passal bejutni, szerintem még akár az is elképzelhető.
a mester rapfenKöszi. Nekem nem sikerült ide betalálnom. Furán számolnak az emberek. Az újságírók még furábban.
X-Padavan jthunterOké, ping, de nem pingről és nem routerröl ír a cikk, ez az itteni fórum felvetése.