istju Próbáld dd -vel. Terminálba: sudo dd if=/home/felhasználóneved/aholazisovan/ubuntu........iso of=/dev/sdf Így menni fog. Előtte azért mégegyszer ellenőrizd le, nem e változott a pened betűjele. Most /dev/sdf .
a mester istjuAnnyi különbség lesz, hogy a 'maradék' helyet elveszted, de legalább az fog boot-ólni, aminek boot-ólnia kell.
Ritana Szia! Esetleg próbáld ki a USB image writert! Nekem eddig minden működött vele, minden disztibúcióval.
istju RitanaRitana Az Usb Image Writer, úgy tudom, hogy csak image fájlokkal műkszik, az iso-t nem komázza.
linux láma RitanaÉs tényleg működik! Mit kínlódtam UUI-vel, YUMI-val, Unetbootin-nel. Nem akart összejönni, de ezzel a kis alkalmazással igen. Köszi a tippet!
istju Persze feltételeztem azt, hogy az iso fájlod a /home/felhasználóneved/ alatt található valahol. Ha mégsem így lenne, akkor az if= után az iso fájl teljes elérési útvonalát add meg helyesen.
kdavid97 istjuBocsi,hogy kérdezem ezt kezdő vagyok,de így jó lesz e? sudo dd if=/home/kdavid97/KINGSTON/ubuntu-12.04.2-desktop-i386.iso of=/dev/sdf Most az eszköz nevéhez /dev/sdf1 et ír,gondolom az jó.
kdavid97 rapfenkdavid97@kdavid97-szamitogep:~$ locate ubuntu-12.04.2-desktop-i386.iso /home/kdavid97/Asztal/ubuntu-12.04.2-desktop-i386.iso kdavid97@kdavid97-szamitogep:~$
rapfen kdavid97/home/kdavid97/Asztal/ubuntu-12.04.2-desktop-i386.iso Ott az iso. http://ubuntu.hu/node/34927#comment-402240 Na ebből a kettőből kell összerakni. sudo dd if=/ahol /van of=/ahová
kdavid97 lev258kdavid97@kdavid97-szamitogep:~$ sudo dd if=/home/kdavid97/Asztal/ubuntu-12.04.2-desktop-i386.iso of=/dev/sdX bs=4096 akkor így már jó lesz?