rapfen a mesterBiztos, hogy a testdisk volt beírva? (unnalbe gyanús, nem copy/paste) Melyik Ubuntu verzió?
rapfen a mesterMost néztem a Synaptic-ben, az Universe tárolóban van ezen a néven. Ezért gondoltam, hogy vagy nem ez volt beírva, vagy régi a Live és nem ér el tárolót. Nem tudom van-e netje a Live-val?
heartless rapfenOrvosnál vagyok nemsokára végzem..Net van wifin csatlakoztam,és ment is a net.Az ubuntu a legujabb amit innen lehet letölteni
rapfen a mesterÁrtani nem árt. :-) Szerintem tudnia kell alapból, de a Szoftverforrásoknál megtekinthető. (Nem tudom kipróbálni, mert nincs Live-képes Ubuntu CD-m.)
peterh heartlessNeked nem a legújabb kell, hanem amit a gép szeret, v. bír. Kérj segítséget helyben. jobban jársz vele szerintem
rapfen heartlessKérhetek még valamit? Ez ugyan mást mutat, de ha már live CD-n vagy, írjad be légyszi a terminálba: sudo fdisk -l (kis el betű) Másold ide a választ.
heartless rapfeninkább feltöltöm a képet: http://kepfeltoltes.hu/view/130709/CAM00290_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
heartless na!! lubuntut futtatom. Fel is tettem a testdisket. megpróbálom megcsinálni amit rapfen linkelt!
csuhas32 heartlessNem hinném, hogy a saját magára történő mentés lehetséges. Mentés másik merevlemezre, vagy pendrive segítségével egy másik gép merevlemezére a járhatónak tűnő út.
heartless heartlessSkacok!! Megvan minden, de a másolással problémák vannak.. hogyan tudom megadni neki hogy a pendrive-ra másolja? Csak a saját helyét ismeri fel ami virtuális gondolom...oda nem írhatok.