Sziasztok!
Nem szerettem volna egy újabb Slax-szel kapcsolatos topikot nyitni, ezért gondoltam, talán ez is megfelelő lehet az én kérdéseimnek is.
Bízom benne, hogy miután elárulom, hogy nem elég, hogy a Linuxszal kapcsolatos ismereteim igen sekélyesek, de még az angol nyelvvel is hadilábon állok, lesz még aki szóba áll velem, és még esetleg konkrét tanáccsal is tud szolgálni.
Szóval bele is csapnék a lecsóba, azaz a következő kérdésekben kérném a hozzáértő fórumozók segítségét:
1. Hova telepíti ez a rendszer (Slax 7, USB) a különböző változásokat a gépen? Illetve, hogyan tudom ezeket törölni? (Ugyanis egy korábbi verzió mentéseit tölti be, most hogy több hónap után újra letöltöttem az aktuális verziót, ami rögtön a betöltés után le is fagy.)
2. Hogyan tudom azt elérni, hogy ne az aktuálisan használt gépre mentse ezeket a változásokat, hanem magára a pendrivera?
3. Miképpen tudom a gépre (HDD-re) telepíteni úgy, hogy a meglévő Grub (2.0)-ommal, és az arról startoló többi disztrómmal harmonikus kapcsolatot legyen képes fenntartani?
Előre is köszönöm a (szájbarágós, magyar nyelvű) válaszokat!