minthakaRendben, akkor néhány házi feladat :)
* Az "about" ablakot megnyitó gombot szerintem át kellene helyezni. A számokhoz rakva arra asszociáltam, hogy információkat kapok a telefonszámok formátumáról, vagy ilyesmi.
* A több telefonszám bejegyzése szebb megoldás lenne számomra úgy, hogy alaphelyzetben egy telefonszámot kezelne, ami mellett lenne egy gomb, mely megnyomása egy új inputboxot helyezne a formra. És így tovább... egy telefonszám egy inputbox.
* A honlap mintájára jó lenne, ha a rendszeren alapértelmezett levelező alkalmazást használná levélírásra. Ne csak vágólapra lehessen másolni a címet, hanem egy kattintással új levelet küldeni a bejegyzet címre.
* Az e-mailek is működhetnének úgy, mint a telefonszámok. (Több e-mail egy emberhez)
* Nem tudom, hogy az adatbázisban használsz-e ID-ket (használj!), így ez csak feltételes módban feature request: ha egy már létező névvel szeretnék új telefonszámot menteni, ajánlja fel, hogy hozzáfűzze-e vagy esetleg teljesen új bejegyzést szeretnék készíteni. A telefonokon is nagyjából így működik. Ehhez viszont kell a 3NF DB, amihez kellenek az ID-k.
Egyelőre ennyi.
Ha meg szeretnéd őket valósítani, és elméleti kérdésed van a kivitelezéssel kapcsolatban, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben. (Java-hoz nem értek, de fejlesztettem már ezt-azt, jelenleg főállásban szerver oldali alkalmazásokkal foglalkozom.)