kukimukiEbből csak annyit látok, hogy a rendszerfájlokat rendben becsomagolta a rendszerképbe, összeszámolta az elemek mennyiségét, majd összeállította a felhasználók könyvtárából beleveendő elemeket és végül nekikezdett azok becsomagolásához is. Az utolsó sor után még folytatnia kellene, de akkor azt mondod, hogy itt már hibaüzenetet dobott? Ami azt jelenti hogy az mksquashfs valamilyen hibával kilépett, és ezek szerint az addig elkészült kép elemzése közben. A szabad hely nem fogyhatott el, mert arról pontos információt adna. Viszont az egyelőre jó kérdés, hogy mi a gondja az mksquashfs-nek, mert hibaüzenetet nem adott.
Közben csináltam róla egy képet is, hogy te is lásd, hogy mi jön utána. Szóval az elemzés után hozzáadja a létező képhez a többi cuccot. Éppen jól látható, hogy az sem gond neki ha egy fájlban változás történik közben, mert akkor azt újraolvassa. De neked már a legelején megakad valamiért.
És már azt is ellenőriztem, hogy egy általános hibáról van-e szó, vagyis telepítettem egy friss Debian Wheezy-t, majd készíttettem alatta egy Live-ot. De nem tapasztaltam semmi különösebbet, minden rendben lezajlott és létrejött a .sblive fájl. Szóval valami specifikus hiba lehet nálad, ami rosszabb mert nehezebb megtalálni az okát.