Valami félresikerült az oldal teljes verziójának betöltése során. A hiba javításához próbálja meg frissíteni az oldalt.

Silverlight (RTL Most) (K)Ubuntu alatt

gnanet

hepalyEbből nem tudom mennyire érthető mit kell tenni és h szerver vagy kliens oldalon. http://blogs.msdn.com/b/playready4/archive/2012/05/18/how-to-resolve-error-6030-in-silverlight-5-1-with-playready-protected-content.aspx De ez a komment sokat mondd: "Rajmund 8 Sep 2013 10:49 PM # Hy You have to Update your Windows in your Computer. That's ALLLLL"

rapfen

Szia hepaly! Hova lett a klub oldalatok? Nem hozz le semmit, csak az időtúllépés miatt áll meg a Firefox.

hepaly

rapfenBehalt a szerverben a vinyó. Szerencsére a db mentéseket automatikusan küldte mailban is, de a csatolt képeket, videókat majd pótoljuk. A gép már a szerverteremben van, ha minden jól megy, holnap már a megújult külsővel indul az oldal. (feltéve ha az esti buli után még lesz erőm gép elé ülni) :D

rapfen

hepalyKöszi a választ. Legalább adatvesztésetek nem volt. Kár lett volna azokért a jó cikkekért. Kíváncsi vagyok, milyen lesz az új külső. :-)

hepaly

rapfenElvileg kész :) A postok hiányzó csatolmányait meg pótoljuk szépen lassan.

rapfen

hepalyKöszi! Nagyon jó lett. Már tegnap este nézegettem, mert láttam, hogy addigra kerültek fel cikkek is. Nekem tetszik ez az új kinézet, én szeretem ezeket a sötétebb színeket. Gratulálok. :-)

hepaly

rapfenKöszi szépen! :)

Nem Publikus

Csodásan működik. Ubuntu 12.04.04 LTS. Firefox26. A Firefox alatt a UserAgentOverrider kiegészítő lett telepítve és a kiegészítőben a IE10 / Windows kiválasztva. Kellett még hepaly leírása: másoljuk be soronként a terminálba! (elvileg fontos, hogy ne fusson a böngésző install alatt) sudo apt-add-repository ppa:ehoover/compholio majd sudo apt-add-repository ppa:mqchael/pipelight-daily majd sudo apt-get update majd sudo apt-get install pipelight

Sziráki Tamás

Nem PublikusKöszi. 13.10-en is működik. Bár retekklubbot nem nézek, de a közszolgálati tv-k (m1, m2, duna és a többi) médiatárát igen. És nagyon csúnyákat mondtam és írtam a döntéshozókra, hogy a SL5-re álltak át. Csesszék hanyatt a kecskéjüket!

kzprog

Nem PublikusNálam az UserAgentOverrider kiegészítő nélkül is csodásan megy! (szintén Ubuntu 12.04.04 LTS Firefox 26) Bár én csak az RTL most-ot néztem.

peterh

Sziráki TamásMár régóta ezt használják. (Link) Nem illik hasból szidni. A Most, most már egyedül használja a könnyű ezüst5.

Sziráki Tamás

peterhTényleg. Akkor visszavonva. :)

External Solutions

+1 Lubuntu x64 Firefox

Silvye0326

Sziasztok! A soronként az annyit jelent, hogy 1 sort aztán ENTER, vagy egyesével a srorkat mind, és utána? mert nekem kubuntu 12.04-en nem nagyon akar menni. a végén azt írja, hogy ez a csomag nem található : pipelight már annak is örültem, hogy a konzole-t megtaláltam :D kérek valakit segítsen nekem.

trt

Silvye0326Igen, minden sor után entert kell ütni. Másoltad a sorokat, vagy kézzel írtad be? Valószínű, ezért nem találja a csomagot, mert valamelyik parancsot (sort) nem jól írtad be. Egy sort kijelölsz, ctr-v, majd a konzolban shift-inzert, majd enter.

peterh

Silvye0326Én ezt használom. sudo add-apt-repository ppa:pipelight/stable sudo apt-get update sudo apt-get install pipelight sudo apt-get install pipelight-multi sudo pipelight-plugin --enable unity3d A "-multi" nélküli sor használata nélkül nálam sem megy.

Silvye0326

trtSzia! Köszönöm a választ, így más sikerült, a Rekonq-on így sem ment, de a firefoxal már sikerült, viszont szaggat, még hozzá nem kicsit, valószínűleg ez már annak tudható, hogy EEE pc van a rendszer? Xp-n nem volt ilyen hibája, akkor mi lehet még a baj?

Kimarite

trtMár nincs ilyen csomag (a PPA-ban), helyette ez a parancs kell: sudo apt-get install pipelight-multi

Kimarite

Silvye0326Próbáld kikapcsolni a hardveres gyorsítást (lásd fentebb, az első egy parancs, a második, harmadik félkövérrel szedett szavakat begépeled és újraidítod a böngészőt), vagy nézz rá a videókártya driver állapotára is (dmesg, stb. - de ne itt tedd közzé utóbbit).

Kimarite

peterhTisztázzuk a "dolgot" :) "Additionally with release 0.2.4 the previous package pipelight is also deprecated and no longer mentioned in these installation instructions. Don't worry, it will work nevertheless in the future, but new users should preferably use the pipelight-multi package, since it might become impossible to stay completely backwards compatible in the future." http://fds-team.de/cms/pipelight-installation.html#section_1_1 Másképpen szólva, a "pipelight-multi" csomag a silverlight-on túl további plugin-ek használatát teszi lehetővé, míg a simán "pipelight" nevű csomag csak a silverlight plugin-ét (köszönet ezért az infóért csuhas32 fórumtársnak). ___ Plusz még egy: az oldal alján kommentben a hardveres gyorsítás (GPU acceleration) ki/be kapcsolására adnak tanácsot. Például én most kikapcsolom: /usr/share/pipelight/scripts/configure-silverlight Silverlight hardware acceleration is currently enabled in the registry. Please note that it will not be used unless your graphic card is whitelisted. [enable/disable/force/abort]? disable Silverlight hardware acceleration is currently disabled in the registry. [enable/disable/force/abort]? abort

Exian

peterhEgyik ismerősöm nyaggatott, hogy nem tudja nézni az RTL müsorait az általam telepitett Ubuntu (klón) rendszeren (Zorin). Én nem szoktam azt nézni, igy sosem hiányzott, de ennek a pár sornak köszönhetően neki betudtam lőni :) És müködik! KÖSZÖNÖM! ( bocs, nincsenek hosszú üüü meg iii gombjaim ezen a billen :D )

« Előző oldal Következő oldal »