Üdv mindenkinek!
Nekem a következö problémák vanak a rendszeben:
-első probémám, hogy úgy néz ki nem ajánlatos a mikrofon vagy a hangszóró kábelt ki-be dugni, miközben megy a zene, mert a hangkártya drivere egyszerűen felmondja a szolgálatot!(egyebbkent ezt Windows alatt bátran megtehettem, nem lett belőle semmi baj!
-a másik egy eléggé idegesitő dolog, hogy ki tudja miért de a bilentyűzeten egyszer csak nem világitanak a ledek a Num Lock-nál és a Caps Lock-nál, amik egyebbként funkcionálnak, csak nem tudni mikor vannak bekapcsolva!(megjegyzem egy restart után a Windows alatt ezek simán működnek, tehát szoftverhiba!
-a nyomtató driverével is meggyűlt a bajom(ip 1500),Egy ismerősöm segitett konvertálni az rpm fájlokat deb-ekbe csak valahogy mégse akar működni nyomtatóm!
-próbáltam feltenni egy virtzuális gepet is, hogy majd felinstaláljam a Windowst!Mindent szépen beállitottam csak a végent nem akart bootolni!
-ami egy kicsit fárasztó, hogy az NTFS paticióimat mindig fel kell csatolni minden bejelentkezesnel, és nem lehet automatikusan, hogy megjelennyenek az asztalon!
Hát eggyelőre ennyi a bajokból, ha valakinek hasonló problémái voltak, vannak, vagy van egy kis ideje segiteni irjon! Kösz mindenkinek!