regiszterA 8.04 jól működik, senkivel nem akarok vitába szállni.
Viszont néhány dolgot szeretnék elmondani. Az, hogy nemrég regisztráltam az oldalra nem jelenti azt, hogy tegnaptól ubuntu-zom :)
Amit ezen a napon megfigyeltem:
- Kijött egy új ubuntu verzió.. mindenki nekiállt telepíteni... lassan jönnek a tárolókból...
- Emiatt mindenki sír :(
Megoldás:
- Ha nem vagy vállalkozó szellemű, akkor is 2-3 nappal a megjelenés előtt frissítsd az OS-ed. Ekkor már stabilan működik mindennapos használatkor is.
- Ha vállalkozó szellemű vagy - mint én ( nem csoda, szoftvertesztelőként dolgozom :) )- 1-2 hónappal előtte is telepíthetsz :)
- Sok-sok dolog nem működik!
Megoldás:
- Nézzünk utána a problémának, ne hurrogjuk le a kiadás első napján az új verziót!
A fejlesztők fél éves munkája van benne, tiszteljük meg őket azzal, hogy kutatunk keveset a neten, mielőtt a hivatalos magyar oldalon eltemetjük :)
Ez az én véleményem, lehet kemény, lehet semmi értelme, de én így gondolom. Lehet ellene lenni, lehet mellette. Lehet igazat adni, és lehet azt mondani, hogy ne osszam az észt, mert a végén nekem nem jut :)
Mégegyszer mondom, nem akarok senkit megbántani, ellenkezőleg... szeretnék mindenkit serkenteni arra, hogy használja, keresse a megoldásokat, tapasztalatokat szerezzen.... azokat megossza, hogy még jobb legyen az ubuntu :)