Nekem is lenne egy problémám a fájlrendszer felcsatolással. Eddig szépen múködött a 7.10-el, hogy induláskor már az asztalon sorakoztak a particiók felcsatolva, viszont a frissítés óta, nem teljesen autómata, elöször kért valami jelszót is, de azt beállítottam, hogy többet netegye, viszont most csak akkor csatolja fel ha a számítógépben akarom megnyitni, más program addig nem éri el, Ezt nem lehet teljesen autómatára állítani? Én annó ez alapján állítottam be: http://wiki.hup.hu/index.php/Windows_partíciók_kezelése
És ráadásul nem is úgy csatolja fel, ahogy az etc/fstabban van, mert ott az van, hogy a media/Adatok -ra csatoljon, de ő a media/ADATOK-ra csatolja, így ha felcsatolom az Adatokat, akkor a media/-ban ban egy ADATOK és egy Adatok. Az ADATOK működik,az annó beállított Adatok viszont nem...Ez miért lehet, miért váltott át a nagybetükre(több partticiónál is)
Az egészben az a gond, hogy valamelyik prognak a beállításai a media/Adatok-ban van(hogy winen és Linuxon is ugyanazok a beállítások legyenek) és így nemtalálja az elérésí útvonalon a progi a beállításait...