Sziasztok,
megmondom őszintén nekem sokkal jobban tetszett a 7.10-es és a 8.04 release candidate!
Egyikkel sem volt semmi bajom, a 8.04 RC is pöpecül működött.
Most hogy feltelepítettem live cd-ről, nem mountolja be az ntfs particiókat, vagyis megcsinálja, telepítéskor meg kell adni neki a csatolási ponto de nem rakja be a "számítógép" menübe.
Remélem dolgoznak rajta srácok hogy javuljon, és remélem ez az új koncepció nem sokáig fog maradni az Ubuntuban mert sztem a régi sokkal jobb volt!
Nem lehetne megkérdezni az Ubuntu fejlesztőket hogy alakítsák a át a telepítési rendszert is?
A következőkre gondoltam:
Amikor berkod a live cd-t és talpíteni akarod, először fel kéne mérje hogy milyen hardverek vannak a gépben és csak azokat telepítse fel, plusz az néhány alapszoftvert amit ki lehet választani hogy akarod vagy nem.
Azért mondom ezt mert most feltalpíti a bluetooth-t ami nincs, nyomtatót ami nincs, palm-ot ami nincs, wodoo videókártyáktól a via ,inteles videokártyákig mindent..!
Minek?
Egy videókártyám van csak annak rakja fel a drivert, totem nem kell smplayert használok, rythmbox nem kell ott az audacious...!
Szóval sokkal kevesebb helyet foglalna el az Ubuntu, kisebb lenne a hardverigéyne ha nem tenne fel fölösleges drivereket és csak azokat a programokat telpítené fel amelyiket te akarod...
Lehetne ezt a fejlesztők felé tolmácsolni?!