Szia!
Nekem az MS Office 2007 teljes csomag megy crossoveren keresztül kb. egy éve és gond nélkül persze. (persze wine-on keresztül is elindul, de a wine esetében a hangsúly az 'elindul' -on van...)
S nem: sajnos nem volt jó a LibreOffice vagy Calligra helyette, a fordítási munkához kellett az MS Office képletszerkesztője )
Játékok szempontjából viszont szerintem mindegy , hogy crossoveren vagy más wine backend programom keresztül telepítesz (én nagyon ajánlom a Q4wine -t), ha gond lenne az asztalba épüléssel, használj egyszerűen virtuális asztalt.
Amúgy ne kapkodj a crossover vásárlással, töltsd le először a demo-t a honlapjukról, aztán ha tetszik, várj a vásárlással egy kicsit, mert így pár héten belül akár 40%-os árengedményt is kaphatsz ! :D
( nem tudom, hogy a mostani verzióknál hogy megy, de régen volt lehetőség arra, hogy ha lejárt a 15 nap, akkor a ~/.cxoffice könyvtár törlésével akárhányszor újra lehetett telepíteni a 15 napos verziót, persze így a Windowsos programokat is újra kellett raknod)