Tulajdonképpen én ezt az egész topicot nem értem. Ha valaki le akar tölteni egy torrentet, akkor általában ad neki megfelelő sávszélességet. Mivel, ha én le akarom tölteni, akkor szeretném, h minél előbb a gépemen legyen. Vegyünk pl. egy 1 gigás állományt. Ez letöltődik és kész, nem fog generálni havi plusz 5gb letöltést. Ha egy torrentet már letöltöttél, és a gépeden van, akkor álltalában seedelni kell. A seed, az a megosztást jelenti, ami, nem letöltéssel, hanem feltöltéssel jár. Ha már letöltöttél egy torrentet, akkor csak pár kilobájt letöltést generálhat a seed közben, ezt is csak azért, mivel komunikál a kliens a P2P szerverrel. Tehát a kliens feltöltési sebességének 0-ra val állításával nem érsz el semmit. Esetleg azt, ha tényleg blokkolod az összes kliens felé jövő bejövő forgalmat, akkor seedelni sem tudsz, mert a kliens ekkor kiáll a seed-ből egy hibaüzivel.
Ezeket a dolgokat olvasva, kérlek fogalmazd újra a problémád. Amennyiben további infora lenne szükséged, ajánlanám a google-t. "P2P, torrent, seed"
Csákó