kopibagoly obligatA razor-qt egy qt alapú lótüdő, de attól még nem kde. A jövőben az lxde -vel fog összeolvadni. http://hup.hu/cikkek/20130721/lxde-qt_hivatalosan_egyesul_a_razor-qt_es_az_lxde_projekt
Silent_Bob nightwalkerAz is szép volt, mikor netinstall -t akartam, és akkor szembesültem a problémával (13.1)
hepaly nightwalkerRC2-nél be tudtam lőni az optimust , zárt nvidia driverrel, és kodekgondom se nem van :) Moment droidról vagyok, de megnézem nemsokára a repó nevét, ha aktuális még a gondod.
87xman Debian 7.2 + Gnome 3 :) Nem nagyon lehet vele versenyezni kinézet és erőforrás igények terén! Az újabb KDE -t meghagyom másoknak minden disztró esetében.
szentike 87xmanMi a baj a KDE-vel? Gnome 2 -vel kezdtem, de a mai eszem vagy LXDE-t használ, vagy KDE-t.
87xman nightwalkerA DVD változatot néztem meg az meg 3.4.2-es verzió. Ez csak az élő rendszer, már telepítettem egyszer virtuális gépen is azt nem néztem meg, hogy miket frissített. Mindenesetre 200 Mega a 686-os betöltött rendszer RAM fogyasztása úgy, hogy effektek minden benne van. Az Ubuntu mellé még nincs kedvem telepíteni elég volt már a rendszer telepítgetésekből egy ideig esetleg, ha gondolod akkor Vboxban megnézem majd vagy szólok, ha van hozzá frissebb Gnome. Privibe írj rám.
87xman szentikeLXDE nem rossz. Használtam / használom. Nem csak sok memóriát fogyaszt de nem is jó szerintem. Ennyi.
a mester 87xmanÉn KDE-n nőttem fel. Szerintem meg nem rossz. Leszarom, hogy mennyi memóriát fogyaszt, meg nem is fogyasztja, csak használja. Az LXDE is egy felület, ha ló nincs, a szamár is jó.
obligat Mini.iso, míg felmegy a rendszer, onnantól kilépés, install slim+ MATE a kisgépen. Azon nem kiváló gentoot használni sajnos. Meg kell szokni, mdm, van, marco van, és mozo van, de ha egyszer rájön az ember, olyan, mint a régi (igazi) ubuntu. :)
nemo777 Az Ubuntu a 9.10 illetve 10.04.2-es kiadásban volt a legjobb , mert azok még Gnome 2 felületet használtak. A Kubuntu és Xubuntu rendszereket csak egyszer használtam, de a KDE belassult volt az nVidia videokártya, az Xfce pedig nem tetszett. Most Debian 7-et és Mint 13 MATE és Mint 13 Xfce rendszert használok, mert az Ubuntu 12.04 Unity felülete nálam kiverte a biztosítékot. Vagyis hiányzik a Gnome 2 felület, de a Gnome 3 még nem a szívem csücske, amit a Debian 7 használ.