Van gyári ikszpém, hologrammal ellátva, netbookkal jött. Igaz, nem használtam egy gyors próbaindításnál tovább, amikor is leszedte nekem a LiLi-t, meg az aktuális ubuntut. Majd töröltem, formáztam, a ROM-ból(ha a merevlemez azon része, ahol a visszaállító install van annak számít) is kivakartam.
Viszont nem dobom el. Mert egyszer oda fejlődnek a R.Pí holmik, hogy egyszer lehet megengedem magamnak azt a perverziót, hogy telepítek egyre egyet :)
megjegyezném a virtualbox jó néhány speciális (és megkerülhetetlen) feladatra, de állandó használatra telepítsek egy OS alá egy program alá egy OS-t, bárki mondhat bármit, pár extra helyen bele lehet kötni a biztonságosságába. Más kérdés, hogy nem jellemző, persze ha elterjedne mint megoldás, elképzelhetőnek tartom hogy másnap nehezebb lenne bevédeni az ilyen rendszert, mint a natívan futó xp-t.
Nem mintha valaha is lett volna úgy vírusom akármilyen rendszer alatt, hogy ne én lettem volna a felelős 100%-ban miatta, vagy mert nem voltam elég rafinált, vagy nem figyeltem, vagy odaengedtem mást is a gép elé.