RitanaTulajdonképpen ehhez nem kell script, az általam linkelt ratpoison windows manager szintén framekre bonta a képenyőt, ráadásul maximálisan konfigolható. Salix alatt 180 mbyte körüli a memória felhasználás. 100%-ban billentyűre optimalizálva. Villámgyors, a kde meg sem közelíti a sebességét. A kérdésem a következő lenne...
Miért telepítetek memóriazabáló ablakkezelőket, utána meg ez alatt futtattok olyan szkripteket, amik alapját képezik a legtillingebb ablakkezelőknek is. Én úgy csinálom, hogy használom a leggyorsabb, és a legkisebb memória evőt, és ha netán valami fullosabbra lenne szükségem, akkor logout, és login a fejlettebb wm-be. Hál istennek ilyen opcióra max évente kétszer van szükségem. De ezelőtt az awesome wm-et használtam, egy pytonban írt wm-et. Na aztán az még jobban adagolta a full képernyőn kitöltött opciókat:-) Ezt kb olyan, hogy telepítesz egy fullos kde-s ubit, telepítesz rá egy vbox-ot, majd az alatt telepítesz és használsz pl egy arch, vagy gentoo minimalt. Persze sokat lehet ebből tanulni, de ha az emberfia dolgozni akar, akkor a rendszer fejreállítva 10-szer olyan hatékonyan működik. Szoktam írni:-) : Kinek a pap.................--- nekem inkább a leányzó:D