eszesBiztosan így van. :)
De ha elolvasod figyelmesen az előző hsz-em, akkor én is azt mondom, hogy teljesen kiirtani lehetetlen az életemből, de törekszem rá. :)
Amúgy pedig bennem elég ritkán ragadnak meg ilyes dolgok, ráadásul a számomra értéktelen információt (pl.: márkanevek) jórészt eldobja az emlékezetem. (sajna így vagyok az emberek nevével is, ami nem feltétlen jó dolog :)) Megtanultam már, hogy a márka az nem jelent feltétlen minőségbiztosítást, ám az esetek 80%-ban épp hogy az ellenkezőjét jelenti (a minőség hiányát), így felesleges is ezzel foglalkoznom. Részemről sokkal inkább azt nézem, hogy az adott árú/szolgáltatás/miazma ár/érték/minőség arányban számomra megfelelő-e. Ehhez pedig (a legnagyobbak kivételével értsd: koca kóla, mekdonáldsz, ikea, stb) csekély köze van a brandeknek.
A reklámok pedig azért idegesítenek, mert én alapvetően tudatos embernek tartom magam, és ami érdekel, annak általában a végére járok kellő részletességgel. Ám ezt még véletlenül sem reklámok útján teszem, mert az 98%-ban hazugság (jobb esetben féligazság). És hát személy szerint én nagyon nem szeretem, ha állandóan azzal jönnek nekem, hogy de: "Ezt vedd meg, mer ettől lesz nekem jó". Sajna én tudom hogy mitől lesz nekem jó, és azok közé általában nem tartoznak azok a portékák, amiket állandó jelleggel az arcomba szeretnének tolni. Számomra ez a fajta agresszív reklámkampány sokkal inkább pofátlan tolakodás semmint ajánlat, amit ritkán tolerálok jól.
Nos, hát én ezért nem kedvelem a reklámokat. De mint említettem volt, mások vagyunk, mindenkinek más dolog fontos az életben, és ez így van jól. :)
Tudom ám, hogy UFO vagyok, de már hozzászoktam. :)