Albacomp... hehe, itt dolgozok 10 percre tőlük, pont a napokban jutott eszembe hogy jééé ezek még léteznek?
Bemutatkozó
krisztianmukliHát jól el vannak dugva a benzinkút (meg egy bolt) mögött. :-)
Jó kis történet. A havernak azóta bevalotad,hogy mivel ment a fél éjszakád? :D
kdavid97Nem. Sose meséltem neki el. Mivel nem tagja a fórumnak, most sem fogja megtudni. De számomra emlékezetes este volt. Szerintem mindenkinek szüksége van egy-két ilyen pofára esésre. Addig a BIOS-ról is csak annyit tudtam, hogy egy rövid ideig látok egy fekete képernyőt, és megnyomhatom az F2 vagy F8 gombot. De ne babráljam, mert bejön hamarosan egy ablak, amin egy pingvin, egy Windows logó, és egy DVD lejátszó képe közül választhatok mi bootoljon. Hát azon az éjszakán volt mit bepótolnom egy angol szótárral a kezemben. :-) Azóta viszont kizárólag magam tákolgatom a rendszeremet, és a mai napig élvezem. Amire találtam megoldást azt úgy oldottam meg, amire nem, azt pedig sokszor itt, a fórum segítségével sikerült. De azért megnyugtató az is, hogy ha valamilyen gondom akad akár őhozzá, akár egy másik barátomhoz is fordulhatok. Nagyon sokat segítettek mindketten az elmúlt időkben.
Drága barátom! A tudásod már régen nem alapszintű, hiszen az évek során sokféle problémával és megoldással találkoztál, és ezek révén rengeteg tapasztalatot szereztél! Ez teszi lehetővé, hogy sokak segítségére tudsz lenni a fórumon, míg egy Windows-os fórumba csak annyit tudnál beírni: Telepítsd újra!!! :-) Ráadásul a fejlesztők folyamatosan ellátnak bennünket mindenféle megoldásra váró hibával, így a kísérletező kedved és a tudásszomjad is ki van elégítve! Víg élet! :-) Az pedig, hogy évekkel ezelőtt simán átléptél a Windows-ról a Linux-ra egy új szemléletmóddal ismertetett meg Téged, aminek lényege, hogy (többnyire) Te mondod meg a számítógépednek mit csináljon, és nem a számítógéped mondja meg, hogy Te mit csinálj! :-) Kell ennél több? Jó írás volt, gratula Rapfen! u.i.: Ja, azért a közös ismerősünknek majd megemlítem, hogy az utolsó Kubuntu telepítését is összeromboltad! :-))))))))
rapfenErről amit a BIOS-al való első találkozásodról írtál, az jut eszembe, hogy én meg úgy tanultam meg partíciókat kezelni, hogy egyszer csak nem indult a win95 akármit csináltam. Elmondtam egy barátnak, hogy semmi nem jön be, erre azt mondja, lehet, hogy megsérült a fat tábla. Na mondom én, miért kell ilyen csúnyán beszélni? Azóta tudom, hogy sok rendszerösszeomláson át vezet a tudás rögös útja :)