Rögös kezdés volt :) ui.: A Suse még nem adta meg magát, de már nem félek! Le fogom győzni! :) Hajrá! Nem olyan bonyolult az. :) Amúgy én is fel szoktam háborodni, mikor weboldal írja ki, hogy sajnos még nem támogatják a Linux-ot. Hát ez meg mi? :) Ne támogassa a Firefoxot, azt még megértem. Na de az OS-t? :)

eszesIgen, az volt. Nem bántam meg, hogy nem adtam fel. Olyan jó érzés fórumokon Linux-osokkal találkozni. Hogy fan vagyok-e? Igen! Hogy guru vagyok-e? Hááát, nem is tudom. Nem hátrálok meg, nem adom fel, lehetetlen nincs, csak tehetetlen.

ztsoftNekem az volt eszméletlen jó érzés, mikor kvázi random helyen (új suliban) láttam nem egy Linuxos gépet. Mármint sajátot, nem az iskoláé volt (igaz azok is Linuxosok voltak). Nem sűrűn találkozik az ember fajtársakkal. :) Majd ha úgy gondolod, hogy neki mersz állni, próbálj ki egy archot. Eléggé pöcsölős, de sokat lehet belőle tanulni.

eszesMost az elementary OS néztem ki magamnak tesztelésre. Sok jót olvastam róla. Már nézegettem az Arch-ot, nemsoká jön az is. Jelenleg a teszt gépen 5 disztribúció van, igaz mind Ubuntu, különböző felhasználói felülettel.

ztsoftAz elementary OS nagyon szép, én is néztem, csak nem nekem való. :) A tesztelgetés jó, főleg ha dedikált vasad is van hozzá. Én nem vagyok ilyen szerencsés.

eszesA vas MSI Neo3-V, Celeron 2.93GHz, Nvidia GF 7600GT. Eddig különösebb gondom nem volt vele, azon kívül, hogy kezd kevés lenni. Nem úgy mint az Acer Aspire 5310-essel. Már birkózni kellett.

ztsoftJa, ez a növekvő hardverigény... :S Gyakorlatilag csak az OS miatt vettem új notebookot.

eszesAz elementary OS -t egy live pendrive kipróbálás erejéig megkóstoltam. Nem rossz, de asztali gépen inkább maradok a Fedoránál.

A neved alapján azt hittem első blikkre, hogy valami spamrobot beküldött valami reklámot, vagy esetleg álláshirdetésről lesz szó.

kopibagolyHogy Én spamrobot? :D Hát ja, szoktam szemetelni, általában kukába. :) Reklámok? Fujjj! Utálom őket! Esetleg állás? Ja, az jöhet, jelenleg most úgysincs. :(

ztsoftNos az elementary OS nem az Én világom, valahogy olyan "ablakos" érzésem lett tőle, - ne piszkálj bele a rendszerbe, az úgy jó, ahogy van - a tweak-et feltéve sem lett jobb. Igaz, szép, jók az effektek, de mégis. Szerintem a Linux akkor jó, ha szabadságot ad. Igaz a Unity sem erről híres, de használhatósága ezt egy kicsit feledteti. Mindegy, egy próbát megért, még ha csak a live-ig értem is.

Ennyivel később: 8 év