Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól sikerültek a dolgok (egyébként el sem olvastam, mert rosszul lettem mikor ránéztem), de ha már nem tördeled meg, legalább az írásjelek után tegyél szóközt!

TudatlanNem bántani akarlak, de papíron a szavak közé sem tudsz szóközt tenni, akkor itt miért teszed? :) Egyébként örülök, hogy ilyen "egyszerű felhasználó" sem riadt meg az Ubuntutól. Üdv a közösségben!

TudatlanAz egyszerű felhasználót te írtad. :) Én nem bántásként írtam. Ez egy mérce is lehet(ne) a Linux terjesztések számára, hogy egyszeri, hétköznapi felhasználók mennyire találják használhatónak. (Windowsról áttérve, sose-látott-windowst-marika nem játszik most.)

TudatlanHmmm! Nekem mindegy, csak azért, hogy tisztán láss. Az írásod tartalmához meg gratulálok, sok kitartást a továbbiakban. :-)

TudatlanJa, az "Örüljetek!" miatt azt hittem. :) Hiába no, írásban nem jönnek át az apró gesztusok.

rapfenNem kellett volna ennyit fáradnod érte,de ha már megtetted átfutom :)

"A rendszer Win7 maradt egészen az ide regisztrációm óta." Igen.

Minden fórumban van egy ügyeletes megmondó ember/vagy több akik az újonnan regisztráltaknak osztják az eszet. Ez kicsit emlékeztet engem a régi #IRC-es időkre amikor a #linux csatin minden kérdésemre az volt a válasz, hogy "rm -rf /" Ezek az emberek a mai napig nem tudtak felnőni... Tudatlan: sok sikert a linuxhoz, ha kérdésed van tedd fel, és ne add fel az agyatlan válaszok esetén sem :)