kukimukiNem tudom, hogy telepítetted de el kell mondanom, hogy valószínűleg a Cinnamon felület beállítása sem mindegy. Én is átállítottam. Nézd meg a vidiket, ha még nemtetted ennek érdekében van pár jó beállítás. Bár jobb a beállításom de proci terhelőbb. :D Nos akkor ennek az érdekében a Cinnaomon -ban minden hatást ki kell kapcsolni vagy a hatások idejét növelni kell. ;)
A legjobb lenne, hogy szoftveres előtt simán a Cinnaomnban ki kellene kapcsolni minden hatást, hátha akkor a proci igen csak barátibb eredményeket produkál.
Régi Pentium proci esetében még én löknék neki egy 10% tuningot is neki simán. Szeretik még hosszútávon is és nem mondtam sokat. ;)
A másik, hogy a Cinnamonban bizonyos betűkészleteket neked kellene akár telepíteni. Nálam is vannak rosszabb felületek. Eddig a Minty a legjobban használhatóbb számomra, bár ez megint ízlés kérdése.
Na mindjárt megnézem, hogy mi a dörgés csak leírtam pár tippet. Tehát lehet mindjárt szerkesztem is. a postot. ;)
-Nos igen csak ennyi volt Cinnamon -ban előtte kikapcsoltam minden hatást (Asztali effekteket). És szoftveres módban utána bejelentkeztem. És tessék lássék az effektek ott is eltűntek és gyorsabb lett minden. Mondom ezt úgy, hogy más még mielőtt az előbbi tippeket is írtam volna mindent a lehető leggyengébb beállítás szerint csináltam meg. Tehát feszültség és órajel ami még a memóriát és az chipset-et is beleértve. Alul feszelve minden. Így segíteni fog. Egyébként is ajánlom a tuningot, ha régi géped van. Bát teljesítménynövekedés az kérdéses, hogy mennyi igaz az órajel 10% de a valós teljesítmény emelkedése jó lesz max 2-3 % nak is. Ha hosszútávon nem instabil és nem melegszik túl akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani ezek a régi cuccok még tudtak valamit. Bár meg kell vallani csupán akkor használd, ha tényleg szükséged van egy folyamat során. Konvertálás vagy, ha valami nem megy rendesen akkor hátha segít valamit.
Na pusszantás gyermekeim. ;) Majd írd le mi lett a vége.