Darius22 Sziasztok van egy kis bajom az ubuntuval a neten is mar 2 napja keresem a broadcom drivert a wifi kartyara de nincs letoltheto driver ha meg van akkor tar gz formatumban zsir uj laptopot vettem es windows 8 volt rajta amit azonnal atdobtam ubuntu 13.10 re azon nuku kep utanna felraktam a zorin os 6.4 es core-t amint tudjuk 12.04 lts alapu az meg nem ismeri fel se a halozatit a wifit is csak broadcom sta kent ismeri de net nelkul aktivalni nem tudom van benne 2 grafika az egyik intel hd 4000 a masik amd radeom 8750 hd nekem csak broadcom 43142 csipre kene driver . a laptop lenovo ideapad g500 as hatha volt vkinek ilyen baja segitseg
X-Padavan Probáld a terminálba a sudo apt-get install bcmwl-kernel-source parancsot beirni, majd ha lefutott inditsd ujra a gépet. Persze kell egy vonalas net vagy telórol megosztott.
szentike Ha már van legális win8-ad, miért nem használod? Live cd-tki kellett volna próbálnod! Megtetted?
Darius22 szentikeszia kibaszottul utalom a microsoftot elegem van a fosból valaha mandrake linuxos voltam nemtudom emlékeztek e még rá a legutoljara a 8.2es mandrake linux ot hasznaltam
Darius22 sömikeraktarról rendeltem zsír ujontan feltelepulve hdd megosztva es a d meghajton a driverjei doboz Számla olyan vállalkozók közti szlovákiában fakturának hívjuk.
lev258 Kérjük, tiszteld meg az ablakos rendszert is, javítsd ki a erősebb szavakat. Köszönjük. A problémát tekintve, a Broadcom típus 4 számjegyből szokott állni, nem 5-ből. Nézd meg újra. Valóban szükséged lesz vezetékes netre, hogy telepítsd a driver-t.
X-Padavan lev258+1 a hozzászólás első részére. A második rész: egy okostelefon USB -n megosztott internet kapcsolat is megteszi.