lev258 Elég sok oldal van, mindegyik másfajta védelemmel. Így elég nehéz bármilyen kiindulópontot adni.
csuhas32 Primitív megoldás: Hangkártya kimenet összekötése mikrofonbemenettel, a program pedig a Hangfelvevő.
lev258 csuhas32Ennek szokott lenni közvetlen szoftveres megoldása is. Audacity-ben csináltam valamikor ilyet.
lev258 bgyg"de nem lehet lementeni csak lejátszani" Akkor valamilyen védelem mégis van. Vagy csak elkerüli a figyelmed a megoldás. Ez egy fájl, vagy megnyomsz egy gombot és lejátsza böngészőben? Firefox alatt esetleg Downloadhelper-t próbáltad (vagy bármilyen más hasonló célú programot)?
bgyg lev258googlechrom-m van, egy tanár által feltett anyag amit le kellene menteni, valahogy valamivel felvenni. Megpróbálom az audacity-t.
simanzoli Tudom hogy nem ilyeneket akartok olvasni, de wget parancsal nem jön le a hanganyag? Vagy pl jdownloader progival? Utóbbival szinte bárhonnan lehet letölteni médiafájlokat, csak az oldal linkjét kell megadni. Utána elemzi az oldal tartalmát és felajánlja letöltésre.
Rounn simanzoliwget +1, ha megvan a fájlhoz tartozó elérési út, akkor működik, viszont nem valószínű, hogy ez a helyzet.
simanzoli RounnHtaccess-ben vagy javascript-ben lehet tiltani a jobb klikk-et. Ez álltalában alég védelem, ha az ember megosztaná, de nem mindenkivel a tartalmait...
Kimarite bgygsudo apt-get install xcfa (és a kóder is kell hozzá, az *buntu-restricted-extras-ban van. KDE alatt; kubuntu-, Gnome alatt; ubuntu-, stb.)
lev258 bgygElőbb nézd meg, mit tud lejátszani, aztán válassz formátumot. Az Audacity tud mp3-at, ogg-ot, de mint mondtam, konverterrel lehet mást is.
lev258 bgygAudacity-ben el tudod menteni mp3-ként (exportálás). Még wma-t is tud, ha fenn van az ffmpeg.