DcNdrew Én is úgy hallom, lesz. Annyi lesz, hogy a nagyközönségnek kiadott Hardy-ban felmerülő hibákat a lehető legnagyobb mértékben kijavítják, és kiadják a javítottat .1-esként. Én így tudom.
[törölve] lesz. annyit fog takarni, hogy az adott időpontig megjelent frissített csomagokkal fognak kiadni egy telepítőkészletet 8.04.1 néven. az lts-eknél ez egy bevett szokás, dappernél is volt ilyen.
warp Nyílván nem kacsa, hanem már haladó hagyomány, hogy a "hosszújáratú" kiadásoknak van egy, a követekező éles kaidás elötti upgradje... A 6.06.1 is ilyen volt anno... (mert ott a 6.06 volt az LTS) _______ warp
hanzo warpRegen volt tan igaz se volt :) Emlexem igy mar ra es telleg volt. :) Kicsit kihagy az agyam. Czibulya Gergely Hanzo
karmester Akkor itt teszem fel én is a kérdést mert idevág a legjobban. Nektek jött már frissítés 24-e óta? A korábbi kiadásnál az első napokban szinte ömlöttek a javítások, lehet, hogy nálam van a hiba?
warp karmesterKivéve, ha a Medibuntu tárolókat felcsatolod, mert az 8 frissítést jelzett (többek között mplayer, mencoder) _______ warp
toros karmesterMég nem jöttek frissítések. De én úgy emlékszem, hogy a Gutsy-hoz sem volt frissítés az első pár napban...
birol karmesterKedves Karmester! Nálam úgy jött be a frissítés, hogy a Frissítéskezelőben a jobb alsó sarokban található Ellenőrzés feliratú gombra kattintottam. Akkor viszont szinte azonnal jelentkezett.
[törölve] karmesterilyenkor a fejlesztők is elmennek megünnepelni a release-t :) hétvégén meg amúgy sem szoktak dolgozni, mégiscsak egy cégről van szó...
karmester Ez rendben van, inkább arra gondoltam, hogy rossz a tükör vagy valami ilyesmi, a magyart használom.