Aki nem túl idős...
@tyus: Notebook. Hardverkörítés: Lásd az aláírásom. visit: Te ismersz valahonnan?
OrkenWhiteNem. Pontosabban egy órája még nem.
OrkenWhiteA hardver nagyon rendben van, nagyjából az enyém is ugyanez (B940, 2x2GB, HD 3000). Ez csak azért lényeges, mert az Ubuntu 12.04 illetve az ezekre építkező más disztrók ezen a vason remekül működnek. Az Arch Linux pedig egyenesen "rajong" érte. :) Mindenki másnak! Nem hiszem, hogy sértő lenne az Ubuntus táborra, ha egy más disztrót használó ember érdemi segítséget szeretne/tud/akar nyújtani egy Ubuntu usernek vagy éppen egy nem Ubuntu usernek ezen a fórumon. Ha pedig ez zavar benneteket, akkor lobbizzatok ellenünk az üzemeltetőknél és rúgjatok ki. Teljesen hidegen hagy. Nem ártottam senkinek sem, sőt amiben csak tudtam segítettem. Üdv: egy egykori Ubuntu user, aki talált egy másik jót.
@tyusTeljesen egyetértek. Amúgy a Manjaro egy Arch, csak megszelídtve. Megpróbálok összehozni alap Arch alatt egy szép, de használható környezetet. Mert amit én alkottam, az nagyon ronda lett. Meg nem tud magyarul. Szerk: Használt felületek: XFCE, MATE
@tyus@tyus: Szerintem félreértetted Mestert. Azt mondta: Nem lenne illendő.... De mire mondta? Arra, hogy ha valaki Ubuntura kér segítséget, akkor nem lenne illendő úgy segíteni neki (ezen a fórumon), hogy lebeszélni az Ubunturól, és másikat preferálni. Hanem: abban segíteni, amiben a segítséget kérte. Gondolj bele: Te megírsz egy programot, és supportot is adsz hozzá. Valaki kérdez valamit, amire egy másik fórumozó azt mondja, hogy ne törődj ezzel a progival, használd inkább amazt. Na ez a pofátlanság. (Legalábbis ha a Te supportod alatt teszi.)
Csak azt nem értem, miért nem akkor mutatkoztál be (itt), amikor még az ubuntu volt a kedvenc rendszered? Illetve ezt a bemutatkozást miért nem az Arch fórumán tetted meg (igen, regelve vagyok oda is! de itt ubuntus vagyok!)?
kzprogMert már ez nem csak Ubuntu fórum lett. Ez lett az egyetlen elég nagy Linux rendszerekkel foglalkozó fórum. Az Arch fórumra esetleg majd regelek.
Disztrópróbálgatások: Ubuntu: Nálam kizárólag az alapértelmezett felületétől megfosztva volt használható LXDE vagy GNOME, Fedora: első próbálkozásra tűnik csak nyakatekertnek, nem bonyolultabb, mint bármi más, nem nehezebb használni mint az Ubuntut Arch és OpenSuSE téren összességében jók a tapasztalatok. Konklúzió: Próbálgass, és ami a legjobban viselkedik a hardvereddel.
OrkenWhiteRegelj nyugodtan az arch fórumra. Nem túl aktív fórum, de ha gondod van és írsz, akkor biztos kapsz segítő választ. Irc-n is érdemes próbálkozni.