Bigo72Ő most éppen elvonón van. (Elvonták a belépési és hozzászólási jogát. :-) )

Boldog új évet kívánok mindenkinek! Ha már szilveszter van, meg gép előtt vagyunk, had ajánljak egy jó rádiót (akik 40 fele, vagy fölötte vannak, vagy szeretik a retró zenét), most bukkantam rá, V.I.P. Rádió Retró. Nem reklámozni akarom, ha annak minősül, akkor töröljétek.

Ez a fórumtéma milyen módon kapcsolódik az Ubuntuhoz? :) :) :) B.U.É.K!!!

nkboyÚgy, hogy arról írok (12.04, vagy van 14.04 is). :)

nkboyAhogyan ezek is, vaze: http://www.google.com/cse?cx=001330818967910958405%3A-ieu3eiduw4&ie=UTF-8&q=boldog&sa.x=13&sa.y=10#gsc.tab=0&gsc.q=boldog&gsc.page=1

a mester(Topiknyitás előtt ugyanis rákerestem, és úgy találtam, elég sok ilyen téma van, talán idén decemberre sem szigorodtak meg a szabájok.)

Mielőtt még úgy járnék, mint Imre nagybátyám vagy 20 éve, mikor is úgy beszivornyázott, hogy még húsvétkor is boldog új évet kívánt, itt ragadom meg az alkalmat, és élve a lehetőséggel én is: BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK minden egyes fórumtársamnak! (Bocsánat az ordítozásért! Talán most belefér...)

kukimukiTalán nem vagyok a nagybátyád, úgy tudom, Imre sem vagyok, de én egész évben harsány buék köszöntéssel szoktam fogadni a felém nyújtott kezet. Nem kis meglepetést tudok okozni mondjuk júliusban.

Aztat nem gondoltam vóna, hogy te nyitol ilyen topicot. Csalódtam benned. :-)

a mesterHa egyszer egymás mellé sodorna minket a sors, és érdemesnek tartasz arra, hogy kezet nyújts nekem, akkor én azt tisztelettel, és örömmel fogadnám! Hú, ez szép kerek mondat lett, ebből látszik, még nem ittam eleget! Na, majd éjfél felé, de akkor már valszeg nem leszek itt! Lesz állítólag a városban tüzijáték, ami elmaradt aug.20-ról, ott leszek a kiccsaláddal!

a mesterÉn meg napszaktól függetlenül szeretek "jó estét" -el köszönni. Egyesek kétségbeesett arcot vágnak, hogy vajon miért is mondhattam.

Boldog Újévet Mindenkinek! :)