csuhas32Szia!
Először is nagyon szépen köszönöm az aggódást, igazán jól esett. Az a tiszteletbeli pont meg fantasztikus, nagyon köszönöm, igazán megtisztelő. Eszembe nem jutott, hogy feltűnhet valakinek, hogy néhány napig távol maradok. Szerencsére komoly ok nincs, csak most olyan munkáim vannak, amiért napközben sokat vagyok távol a géptől. Esténként ugyan rá-rá pillantottam a fórumra, de megmondom őszintén jól esik kicsit kívül maradni. Például feleannyira sem bosszantanak az ilyen jellegű hozzászólások és topikok. Csak sajnáltam szegény segíteni szándékozókat, hogy feleslegesen szúrták el ( hirdetés. Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha húsz-huszonöt évvel fiatalabb lennék, és jelentkeznék (Nem tettem.). Elkezdtem számba venni, hogy mégis mi az, amit tudok a témáról. Hát kiderült a számomra, pontosabban újra bebizonyosodott, hogy valami siralmas a tudásom. Így hát leszedtem a netről rengeteg leírást, stb, és most azokat olvasgatom esténként.
De megígérem rendesem szedem a gyógyszert, és biztos elmúlik majd ez az olvasási kényszer, aztán majd újra itt rontom a levegőt. :-D
Mivel látom, hogy milyen nagyszerűen boldogulsz, illetve boldogultok, megnyugodva dőlök hátra, és olvasgathatok tovább. Találtam két érdekes témát a wikihez is, meg kellene azt is írni. Szóval:
Sziasztok, majd jövök. :-)