RitanaIlyenkor mindig jókat derülök, hogy befolyásolja az érzelem az ítélőképességet.
- Hordani hordhatod, ami kiment a divatból, csak venni nem tudsz újat. Szerintem még az is lehet, hogy a vezető divatcégeknél megsemmisítik a kifutott darabokat, hogy ne rontsa az üzletet.
- a Dos esetében meg a példa valahogy úgy nézne ki, hogy vettél 20 éve egy cipőt és még emlékszel, hogy hol (város, utca, házszám) vetted és most elmész oda, hogy vegyél egy ugyanolyat. Szerinted sikerülni fog? Szerintem még az is lehet, hogy már az épület sincs meg, nemhogy a bolt, meg a cipő.
-Amúgy meg próbálj már felrakni linuxra egy 2-3 éves csomagot? Szerinted ez milyen üzletpolitika?
- Érdekes vélemény, hogy az, hogy a különböző gépek nem egyformán avulnak, az is mind az MS hibája! De legyen! Végülis eggyel több vagy kevesebb már úgyse számít.
De akkor a Debian is támogassa a Debian 1-t a legfrissebb kernellel, programokkal, mert én nem akarok verziót frissíteni, én azt akarom használni!!! Így igazságos! Sőt azt követelem, hogy a legújabb Ubuntuban legyen benne a KDE 1.0. Mit képzelnek, hogy kihagyják belőle! Ez milyen üzletpolitika!:)