Hogy tudom a COMODO Antivirust telepíteni Ubuntura? Ubuntu Softwer Centerben nincs. Az alábbi link alapján letöltöttem és úgy csináltam de a terminálban azt írta hogy nem találja. http://askubuntu.com/questions/381485/how-to-install-comodo-antivirus-in-ubuntu

Másold be légy kedves, hogy mi van a terminálban (parancsok-válaszok)!

„When it opens, navigate to where the file was downloaded ...” Ugye ezt nem hagytad figyelmen kívül.

csuhas32zoli@zolinotebook:~$ sudo /opt/COMODO/post_setup.sh [sudo] password for zoli: sudo: /opt/COMODO/post_setup.sh: command not found zoli@zolinotebook:~$ ^C zoli@zolinotebook:~$ mondjuk azon a linken Ubuntu 12.10-et ír nekem meg 12.04 LTS van.

rapfennem tudtam telepíteni. azt írja ugy hogy nem találja a könyvtárat. nem csináltam még ilyet. elérési utat is meg kell neki adni? azt hogyan tudom parancssorral?

rapfenVan egy olyan érzésem, hogy letöltéskor nem a /opt-ba került (még sosem raktam oda semmit tudatosan). Hoppá, most néztem, hogy a .deb telepítés után kellene ott nézelődni.

z182sterKérlek részletezd a lépéseket onnan, hogy letöltötted.

lev258a letöltésekbe mentettem... akkor valszeg ez a baj... hogy tudom megadni a letöltések útvonalat terminálban?

z182sterAzt írta, hogy előbb telepíteni kell .deb-ből. Kétszer katt, jó esetben a Szoftverközpont vagy a Gdebi felületén keresztül települ. Csak utána jön a Terminál.

z182sterÉn nem is kínlódnék a szoftverközponttal. Vagy a dpkg -i vagy telepíteném a gdebi -t. Parancssorban: cd /ahol/van/a letöltöttfájl sudo dpkg -i csomagneve.deb vagy sudo dpkg -i /ahol/található/fájlneve.deb Gdebi-vel Megnyitod a fájlkezelővel ahol van a letöltött deb és jobb klikk megnyitás ezzel: gdebi. A többi már egyszerű. (telepíteni a gdebit: sudo apt-get install gdebi )

rapfenköszi szépen!! feltelepítettem terminálban a gdebi-t és utána azzal fel is telepítette!! Thank's!!

Sziasztok Lehet egy hülye kérdésem ? Miért kell Ubuntura antivirus? Köszi Sanya

fsanyaLehet például, hogy tölt le fájlokat Ubuntuval, amiket aztán átvisz wines gépre, de előtte leellenőrzi őket, nehogy vírust vigyen át.

Ennyivel később: 3 hónap

csuhas32Utána meg a windózos gépen leellenőrzi, hogy nem kapott-e vírust.

Ennyivel később: 2 év

a mesterSzeretnék segítséget kérni a Comodot sikerült telepíteni de keres egy post setup.sh fájt ,hol találnám meg és hogyan tudnám telepíteni ? totál kezdő vagyok előre is köszönöm .

dugo22222A témaindítóban hivatkozott oldalon több hozzászólásban is ez szerepel: sudo /opt/COMODO/post_setup.sh Nyiss egy terminált (Ctrl+Alt+T), másold bele a fenti utasítást, aztán nyomj egy entert. Jelszót fog kérni, add meg neki (amíg gépeled nem fogsz látni a képernyőn változást, még csillagok formájában megjelenő helyettesítő karaktereket sem, de ne törődj vele, csak gépeld), aztán nyomj megint entert.