hanzo Nyitsz egy szep konzolt. Tudom hogy utalatos dolog igy elsore, de igen hasznos kis gui :) sudo apt-get install mc - ENTER keri a jelszavad: - ENTER konzolba beir: mc - ENTER Jobb vagy Bal nevezetu menure katt es ott az ftp kapcsolatra kattanj ra. Lehet fapados de egy probat meger. Aze jelszoba ekezet ez kicsit vad. De probald meg hatha ezzel megy. Czibulya Gergely Hanzo
szota "Kérem szépen segítsen valaki, hogy ne keljen Windows-ot használom! x)" Kezeket fel! Windows van nálam és nem félek használni! :)))))
Atlaimond szotaMegoldva! És szeretném elmesélni, hogy hogyan történt, hogy ti is tudjátok a megoldást ha megint ilyen problémával küszködik valaki! FILEZILLA Történet: Felvettem a kapcsolatot a központi szerver biztonsági emberével akinek elmondtam az ékezetmentes jelszó igényemet és az okát is. Erre a válasza egy szépen megfogalmazott de lényegében lehordó válasz folt miszerint lustább vagyok a lustánál! Mert, hogy mikor kipróbáltam a Filezillát nem néztem jól körbe! Mert, hogy a Filezillában be lehet állítani a kódolást! Filezilla: (jobb felső sarok) Fájl=> Kedvenc Helyek...=> Új Állomás=> itt értelemszerűen kitölteni És a lényeg itt van! => KARAKTERKÉSZLET
pazzo AtlaimondÉn is ftp-klienst keresek. Eddig win-en FlashFxp-t használtam. Linuxos verzió itt: http://href.hu/x/6ree
zseko AtlaimondKöszi! Már régóta kínlódok ezzel a hülyeséggel, végre így sikerült megoldanom nekem is :)
tizperc Hali, nekem az aproblémám, hogy Windows-os szerverről szeretnék letölteni olyan fileokat Filezillával, amibe ékezet van, de azokat a mappákat és fileokat nem látja amibe ékezet van, van erre megoldás?
CruelAngel tizpercpróbáltad esetleg más ftp klienssel? (gnome-commander, FireFTP, vagy simán Nautilus?)
tizperc CruelAngelGnome Commanderből ?-et rak az ékezetek helyére, az nekem úgy tökéletes, viszont a kedvenc free software-em a FileZilla, nem szívessen válnék meg tőle.... :( Google-ba nézegettem, de nem nagyon találkozott sztem senki ezzel a hibával.... :(