• [törölve]

csuhas32Még ha dedikálod is neki az oldalt, ha nem tiltod le akkor ugyanúgy fog témákat nyitogatni/sajátjába belemódosítani ccsak hogy felszínre böfögje. Akkor meg mi értelme?

Én a "Sevior" féle megoldást fejleszteném tovább pl. a felső menü sáv ne gördüljön ki az oldalról amikor az oldal tartalmat legördítjük, hanem mindig maradjon az ablak tetején láthatóan legfelül. Semmiképpen ne legyen framesetben megoldva, hanem divstyle beállítással (talán a böngészőkompatibilitás miatt kis js is kell hozzá), de mindenképp megoldandó lenne ....

HtibiCsuhásnak biztos nem tetszene - pedig szivesen beépíteném az ő lentebbi(fentebbi) javaslatát is, ha én fejleszteném :D :D vö.: http://ubuntu.hu/comment/reply/36890/517577

csuhas32Remélhetőleg a lelki békéd helyreáll a közeljövőben. (Nekem már enyhült a viszkető érzés az ujjaimban. :-D)

Ennyivel később: 10 hónap

Szerintem érdemes megfontolni nem-e lenne jó lezárni egy témát a további hozzászólások elől, miután meg lett oldva. Esetleg maga a téma indító tudja ezután reaktiválni... Sok helyen szaporodik a szó feleslegesen.

bartasziliMaga a topiknyitó szaporítja, tehát a felvetésed második fele nem jó.

bartasziliEz megfontolandó. :-) Végük is, ha száz téma van már ugyanarra a kérdésre, akkor is megnyitja a százegyediket az, akinek éppen baja van. Azzal, hogy lezárjuk a megoldott témákat, nem szaporodna az újabbak nyitása. A sokszor felesleges előbányászást viszont ritkítaná.

HtibiAz egy másik kérdés, hogy 40 milliószor kérdezik meg hogyan kell telepíteni a... Nagy meló, kreálsz egy rettenetes nagy ubuntu.hu/howto oldalt, ahol a megoldott dolgokat rendezve, kereshető módon, tömören megtalálja bárki. Na ez a dream on kategória minden ilyen honlapon.

bartasziliAkkor talán a helyesírásos topik mellé egy másik pontozó verseny indítható: a zárható topik. Mivel sok van, így egy pont az 25 topik cím. :-)

a mesterKíváncsi voltam, hogy reagálsz erre. A mobilom előre definiált szavakat használ, nem javítottam. Sosem változik a stilusod. :-d