Bobbah cooiEzt nem tudom, Chromium-ot használok jobbára, ebben alapból működik a dolog, de figyeld meg lev258 válaszát, itt a fórumon is vannak leírások a szóban forgó videokártya beüzemelésére, természetesen magyarul.
cooi lev258Melyik az a rendszer (alacsony rendszer követelmény párosul) amihez rendszer támogatás stabil? Esetleg a másik verziónál nem lesz probléma a video driver hiánya?
Rounn cooiAhogy elnézem, ez a kártya elég őskövület. Nem hinném, hogy a driverrel lenne baj, az intel kártyáihoz nincs zárt driver. A helyedben nem reménykednék, hogy ezzel flash videókat lehet nézni.
sipiatti RounnBiztos, hogy nem a driverrel van a gond. Ugyanilyen intel video vezérlővel felszerelt gépen a Xubuntu nekem több évig probléma nélkül működött. Ha még csak most telepítetted, szerintem rakd újra xubuntuval a gépet, jobban jársz
cooi sipiattiXP anyival volt jobb hogy nem hullámzot és gyorsabb volt a video ott sem volt folyamatos de itt kettö fokal rosszabb. xubuntu; én nem szoktam telepíteni semmit a gépre, csak utorrent és kmplayer google chrom a fordito miatt de itt minden van, csak a forditot kell megtalálni meg a helyes írás javítást.
cooi a mester2.66Gh most nem tudom megnézni mert nem tudom hol lehet ubuntuban? vagy celeron vagy pentium. 1.5G ram.
cooi a mesterHogyan tudom elöhozni az "ablakot"?? Véletlen beirtam valamit és elő ugrot azóta a dash kezdőoldat használom ha kell.
cooi a mesterSőt szeretnék írni egy Xubuntu CD-t hogyan tudom megírni? Vagyisíró program van alapbol az ubuntun?
lev258 cooiLehet pendrive-ra is rakni, így nem használsz el egy adathordozót, ha mégse nyeri el a tetszésed. Telepítés előtt érdemes a kipróbálást választani. Ubuntun a Brasero programmal tudsz DVD-t írni.
csuhas32 cooiMinek ezért CD-t írni? Felesleges az egész rendszert újratelepíteni. Van egy működő Ubuntud. Terminálba: sudo apt-get install lubuntu-desktop vagy sudo apt-get install xubuntu-dektop Ki-bejelentkezés után a bejelentkezési képernyőn tudsz választani, hogy melyik környezetet akarod használni.
cooi cooiTanulságom: Öreg elavult gépre kisebb rendszer követelményű operációs rendszert kell választani! Köszönöm a segítségeteket :)------------:( JAJ NE már megint harmadik újra indítás után és egy nyelvi csomag frissítés is végrehajtotam a végén kezdte a hullámzást!!! hogyan csináljam vissza???
cooi csuhas32Szia miután kiírtam 2CD-t a Brasero-val és híbás lett, neki ugrottam a terminálnak. És lőn világoság a lubuntu-nak kisebb a rendszerigénye! Je.
csuhas32 csuhas32 *Javítás: Kijelentkezés után a bejelentkezési képernyőn tudsz választani, hogy melyik környezetet akarod használni.