cooi a mester2.66Gh most nem tudom megnézni mert nem tudom hol lehet ubuntuban? vagy celeron vagy pentium. 1.5G ram.
cooi a mesterHogyan tudom elöhozni az "ablakot"?? Véletlen beirtam valamit és elő ugrot azóta a dash kezdőoldat használom ha kell.
cooi a mesterSőt szeretnék írni egy Xubuntu CD-t hogyan tudom megírni? Vagyisíró program van alapbol az ubuntun?
cooi sipiattiXP anyival volt jobb hogy nem hullámzot és gyorsabb volt a video ott sem volt folyamatos de itt kettö fokal rosszabb. xubuntu; én nem szoktam telepíteni semmit a gépre, csak utorrent és kmplayer google chrom a fordito miatt de itt minden van, csak a forditot kell megtalálni meg a helyes írás javítást.
lev258 cooiLehet pendrive-ra is rakni, így nem használsz el egy adathordozót, ha mégse nyeri el a tetszésed. Telepítés előtt érdemes a kipróbálást választani. Ubuntun a Brasero programmal tudsz DVD-t írni.
csuhas32 cooiMinek ezért CD-t írni? Felesleges az egész rendszert újratelepíteni. Van egy működő Ubuntud. Terminálba: sudo apt-get install lubuntu-desktop vagy sudo apt-get install xubuntu-dektop Ki-bejelentkezés után a bejelentkezési képernyőn tudsz választani, hogy melyik környezetet akarod használni.
cooi cooiTanulságom: Öreg elavult gépre kisebb rendszer követelményű operációs rendszert kell választani! Köszönöm a segítségeteket :)------------:( JAJ NE már megint harmadik újra indítás után és egy nyelvi csomag frissítés is végrehajtotam a végén kezdte a hullámzást!!! hogyan csináljam vissza???
cooi csuhas32Szia miután kiírtam 2CD-t a Brasero-val és híbás lett, neki ugrottam a terminálnak. És lőn világoság a lubuntu-nak kisebb a rendszerigénye! Je.
csuhas32 csuhas32 *Javítás: Kijelentkezés után a bejelentkezési képernyőn tudsz választani, hogy melyik környezetet akarod használni.
csuhas32 cooihttp://wiki.ubuntu.hu/index.php/A_Xubuntu_asztali_k%C3%B6rnyezet#A_Xubuntu_asztali_k.C3.B6rnyezet_v.C3.A1laszt.C3.A1sa_a_bejelentkez.C3.A9si_k.C3.A9perny.C5.91n
cooi csuhas32Már ép újra akartam rakni és megláttam a kis karikát -ez mire való? Hát erre! És ismét jó az egér görgetés! Ha azt szeretném hogy csak luduntu legyen a gépen :) megoldható? Elfogyott a CD-m a pedrive tönkrement (nem érzékeli). Vagy ez csak grafikai környezet?
csuhas32 cooiMajdnem. Nem zavarják egymást, szépen megférnek, úgy is csak az töltődik be amit éppen használsz, nem számít mi van még mellé feltelepítve, (kivéve ha helyhiánnyal küzködsz a rendszer-partíciódon).