obligatMost jó - a régebbi plugin van használva, ha nem jó, bekapcsol az új vagy ilyesmi - a TEDx is működött (mindig :)), a ".js" hibát tesztelem, nem jött elő megint. Összefoglalva, a Bartók rádió egyelőre nem működik a Wine-os Flash-el / pipelight-daily PPA (végigpróbáltam az "User Agent Overrider" összes lehetőségét, a Youtube erősen tiltakozott az egyik régebbi IE-re :)). A "Quick Java 2.0.4" az nem Java, hanem mindenféléket ki/be kapcsoló FF plugin ;) olyasmi, mint a Noscript. Egy érdekes esemény történt ("gondolom, valami poént lőttek el a Debian-ék, ne unatkozzam") ... nem emlékszem erre, de meglepődtem, mikor a következő bekapcsoláskor kék címsorú ablak fogadott a vörös helyett, ezért megnéztem a history.log-ot, az rkhunter futtatása előtt, de nem helyette:
Start-Date: 2014-03-07 00:58:28
Commandline: apt-get --yes autoremove
Remove: libobrender27:i386 (3.5.0-7), openbox-themes:i386 (1.0.2), libhdb9-heimdal:i386 (1.6~git20120403+dfsg1-2)
End-Date: 2014-03-07 00:58:38
Normálisnak tűnik. Ment vissza.
A víz mosdásra is jó.. :-) (azt hiszem Hamvas Bélának volt erre az a mondata, hogy .. főleg, hogy a másnap kihagyandó ;) .. nem "legszívesebben" az "-osság"; A bor filozófiája)
A Lynx-et majd kipróbálom, bár a Luakit az ami..de végülis elfér és hasonló. (off.: az ffmpeg-et kéne barátkoztatni az AviDemux-szal, mert egyelőre a webm videókat csak a Kino viszi normálisan, mármint vágni szeretném ebben is, abban is, az Avidemux-ban zöldes árnyalat látszik a webm-nél... jól el is fogyott az összes, 12-14GB szabad hely tegnap / DV-be konvertálás során, de indult reggel a rendszer..shutdown -h 180-at adtam neki este)