a mesterTermelni még valamit tudnék, de a föld nem a legjobb és .. ennyi. De azért termelek, fekete retket, finom lett. Gondolom, a forró vízbe dobhatóan kész levest nem eszed meg, erről beszélek nagyjából :) (ha megeszed, egyed).
Nem videó, hanem film. Nem forgalmazzák Magyarországon, én egy kertmoziban láttam. Nem kell videókat néznem, elég olvasni a híreket. Sajnos kevesebbet fogyasztok egészségeset, mint kéne, de többet, jobbat, mintha nem tojnék erre. Fáradságomba nem kerül, tudom, amit tudok. Hamarabb meggyógyulok, mint gyógyszerrel (ez így általában persze nem igaz, de egyszer volt ilyen; másvalaki szerdte a neo-t és két nap alatt, de ehhez az kell, hogy zöldség, C vitamin, pihenés, tea ... vannak más módszerek is :) .. szóval rá kell szánni valamit, kb. gyógyszer árban, de még jobb megelőzni a betegségeket .. immár másodszorra erősítem meg, hogy erről beszélek. És ez nem placebo-hatás, mert régebb óta így teszek. Hogy aztán a fejemre esik egy tégla vagy elüt egy vonat - ez már a szkeptikus vélekedés, de kinek mi a jó, úgy élje életét :), sajnos a szkeptikus társaság is felvett valami hanganyagot legfeljebb fél éve Bakáts-sal, tényleg, éppen a GMO-ról .. azt hiszem, ki fogom lassan tagadni a pacákot :))